2018. január 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Poseidon kódnéven érkezhet a Samsung „Galaxy S7 active"

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Twitter (@evleaks)

A görög isten neve még előztesen is jól áll a dél-koreai strapamobilnak, kérdés, hogy milyen lesz a hagyományos, immár vízálló testvéreihez képest.

Az AT&T fejlesztői oldalán bukkant fel először a Samsung „Galaxy S7 active" néhány nappal ezelőtt, SM-G891A kódnéven. A kütyü elődje, a Galaxy S6 active után viszonylag nagyok az elvárásaink, lévén az egyáltalán nem egy butított kütyü volt, csak amellett, hogy egy QHD felbontású kijelzővel rendelkező, Exynos 7420-alapú, 3 gigabájt RAM-mal ellátott készülék volt, még teljesítette a Mil-STD-810G katonai szabványt, és IP68 védettséggel is rendelkezik. Most annyiban változott az alaphelyzet, hogy a Galaxy S7 normál változata is IP68 védettséget élvez, ezért főként egy burkolt csatlakozókkal rendelkező, ütésálló mobilt várhatunk, ami nagy valószínűséggel az előbb említett katonai certifikációkat is megkapja majd.

Az általában megbízható kéminformációkat szállító Evan Blass osztotta meg az SM-G891A kódnevét.
Az általában megbízható kéminformációkat szállító Evan Blass osztotta meg az SM-G891A kódnevét.

Üröm az örömben, hogy már az előző kütyü sem jutott el hozzánk hivatalosan, az ugyanis AT&T-exkluzív kütyü volt, a hírforrás alapján egyáltalán nem kizárt, hogy az utód esetén sem lesz ez másként.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

H​ird​et​és​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.