2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Pontosítottak a Nokia 6.2 paraméretein

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: NokiaPowerUser

A Nokia 6 (2019) néven is emlegetett phablet hamarosan befuthat, a HMD táblagépes és okosórás terveit viszont állítólag elnapolták.

Hirdetés

Új év, év tervek a lendületben lévő, bár kissé kemény árazásról híres HMD Global Oy részéről. Az egyik első modellfrissítést a Nokia 6 sorozat kaphatja meg, és akár Nokia 6.2, akár Nokia 6 (2019) lesz a neve, minden jel arra mutat, hogy kilyukasztják képernyődomináns előlapját a szelfikamera kedvéért. A NokiaPowerUser szerint így a 6,18"-es phablet elfogadható, 156,9 x 76,2 x 7,9 milliméteres lehet, jókora kijelzővel 19:9 arányon, amit csak egész apró bevágás, pontosabban kivágás csúfít majd el.


(forrás: OnLeaks / 91Mobiles) [+]

A Cat.6-os LTE modemmel, Bluetooth 5.0-val és ac-s WiFi modemmel várt ketyere Android 9 Pie rendszerrel, 4/6 GB RAM-mal, 64/128 GB-os tárolóval és microSD foglalattal, jack kimenettel és nyolcmagos mobilplatformmal érkezhet. A befutó a legfeljebb 1,8 GHz-es Kryo 250 magokat használó Snapdragon 632 lehet 14 nm-es alapokon, Adreno 506-os grafikus gyorsítóval. A telep 3500 mAh-s lehet, Type-C porton való gyorstöltéssel, a hátlapra 16+5 megapixeles kamerarendszer kerülhet, Ozo Audio hangfelvételi képességekkel.

Egy Nokia pletykákra berendezkedett Twitter-csatorna két másik termék érkezéséről, pontosabban nem érkezéséről számolt be: a Nokia anew úgy tudja, a HMD Global tervei között szerepelt egy táblagép és egy okosóra piacra dobása. Aztán tetettek róla, ugyanis manapság nincs sok fantázia a tabletpiacban, bár a karra szíjazható kütyük még mindig (lassú) növekedésben vannak. Mint ismeretes, a Nokia pár éve felvásárolta a Withingset, ám tavaly túladott rajta, és nem a HMD Globalnak, hanem az eredeti alapítónak. Azóta a Withings előrukkolt EKG-s órájával, a HMD pedig a mobilokra koncentrál.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.