Hirdetés

Pontosítottak a Nokia 6.2 paraméretein

Új év, év tervek a lendületben lévő, bár kissé kemény árazásról híres HMD Global Oy részéről. Az egyik első modellfrissítést a Nokia 6 sorozat kaphatja meg, és akár Nokia 6.2, akár Nokia 6 (2019) lesz a neve, minden jel arra mutat, hogy kilyukasztják képernyődomináns előlapját a szelfikamera kedvéért. A NokiaPowerUser szerint így a 6,18"-es phablet elfogadható, 156,9 x 76,2 x 7,9 milliméteres lehet, jókora kijelzővel 19:9 arányon, amit csak egész apró bevágás, pontosabban kivágás csúfít majd el.


(forrás: OnLeaks / 91Mobiles) [+]

A Cat.6-os LTE modemmel, Bluetooth 5.0-val és ac-s WiFi modemmel várt ketyere Android 9 Pie rendszerrel, 4/6 GB RAM-mal, 64/128 GB-os tárolóval és microSD foglalattal, jack kimenettel és nyolcmagos mobilplatformmal érkezhet. A befutó a legfeljebb 1,8 GHz-es Kryo 250 magokat használó Snapdragon 632 lehet 14 nm-es alapokon, Adreno 506-os grafikus gyorsítóval. A telep 3500 mAh-s lehet, Type-C porton való gyorstöltéssel, a hátlapra 16+5 megapixeles kamerarendszer kerülhet, Ozo Audio hangfelvételi képességekkel.

Egy Nokia pletykákra berendezkedett Twitter-csatorna két másik termék érkezéséről, pontosabban nem érkezéséről számolt be: a Nokia anew úgy tudja, a HMD Global tervei között szerepelt egy táblagép és egy okosóra piacra dobása. Aztán tetettek róla, ugyanis manapság nincs sok fantázia a tabletpiacban, bár a karra szíjazható kütyük még mindig (lassú) növekedésben vannak. Mint ismeretes, a Nokia pár éve felvásárolta a Withingset, ám tavaly túladott rajta, és nem a HMD Globalnak, hanem az eredeti alapítónak. Azóta a Withings előrukkolt EKG-s órájával, a HMD pedig a mobilokra koncentrál.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

  • Nemsokára jöhet a Nokia 6.2

    Vagy Nokia 6 (2019). A Twitteren közzétett információk alapján, ezt a modellt is lyukas kijelzővel szerelik.

  • Nokia 6.1 - kis verziófrissítés

    Sok tekintetben előrelépett az új Nokia 6 a tavalyihoz képest, ám már be is jelentették szenzorszigetes, még ütősebb folytatását, így rövid életű lehet a telített phabletpiacon.

  • MWC 2018: A középkategória felső határán táncol a Nokia 6 és a 7 Plus

    Itthon is elérhető lesz az idei Nokia 6, a Nokia 7 Plus pedig a kávamentes és a dupla kamerás trendekhez is csatlakozik. Mindkettő az Android One mobilok sorát gyarapítja.

  • Nokia 6 - ötről a hatra

    A Nokia 6 sok mindenben megismétli 5,2 hüvelykes fivére tulajdonságait, ám szerencsére javít annak néhány bakiján, jókora többletköltség árán. A legtöbbet multimédiában nyújtja a vásárlónak.

Hirdetés