Pannon Navigátor: GPS alapú szogáltatás

Hirdetés

A Pannon GSM által június 16-tól kínált új mobil navigációs rendszer, a Pannon Navigátor egy mobilon használható útvonaltervező és navigációs program, amely a tájékozódásban, utak, helyszínek, hasznos objektumok (pl. benzinkút) megtalálásban nyújt utazás közben is folyamatos segítséget. A térképes útvonal- és aktuális pozíció megjelenítés mellett nyilakkal, magyar nyelvű felirattal, valamint hangjelzéssel irányítja a vezetőt letérésnél, kanyarodásnál, irányváltásnál.

A térképek részletessége garantálja a biztos célba érkezést: Magyarország mellett jelenleg 18 európai ország utcaszintű térképe érhető el a Pannon Navigátor adatbázisában. A Pannon Navigátor szolgáltatás használatához a mobiltelefonra és egy kézi Bluetooth GPS-re van szükség. Előnye, hogy nem kell külön navigációs rendszert beépíteni az autóba, illetve a gyalogos közlekedéshez is ugyanúgy kényelmesen használható.

A szolgáltatás jelenleg Symbian operációs rendszerű mobilkészülékeken használható, de folyamatosan bővül a kompatibilis telefonok köre. A Pannon Navigátor csomag – amely a Pannon GSM bemutatótermeiben megvásárolható – tartalmazza a GPS eszközt illetve a szoftvert is. A térképhozzáférés a szoftvert elindítva rendelhető meg 1 napra, 1 hétre vagy 1 hónapra csak Magyarországra vagy az összes elérhető országra együttesen aszerint, hogy éppen csak eltévedtünk, nyaralni megyünk vagy a mindennapi munkánkhoz van rá feltétlenül szükségünk. A Pannon Navigátor használati feltétele a GPRS/EDGE-lefedettség, melyen az útvonaltervezéshez és navigációhoz szükséges térképrészletek töltődnek le.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés