Balaton a PannonW@P-on

Hirdetés

Folyamatosan frissülő szolgáltatás-csomagot kínál a szezon kezdetével az itthon nyaralóknak a Pannon GSM. A mobilszolgáltató wap-oldalán praktikus információkat kaphatunk a Balatonnal kapcsolatos számos témakörben, akár még csak tervezzük a tóparti nyaralást, akár már nyakig benne lubickolunk.

A legfrissebb mérések szerint évek óta nem volt ilyen bőséges és kiváló minőségű a magyar tenger vize, ami a nyaralni vágyóknak idén is egyetlen dolgot jelent: irány a Balaton! Erre készülve a Pannon GSM folyamatosan frissülő információt nyújt ügyfeleinek a PannonW@P-on. A Balaton Info menüpont összetett, széles körű tájékoztatással szolgál a tavat és környékét érintő összes turisztikai és egyéb témában.

Már otthon segítségünkre lehet a PannonW@P, hiszen megsúgja, hová, hogyan és mikor érdemes utazni: a Balaton Info település, illetve típus szerint kereshető szállás-adatbázist, komp, vasúti és buszmenetrendet, valamint két napos időjárás-előrejelzést is kínál. Ezt követően a nyaralás minden percében rábízhatjuk magunkat a PannonW@P-ra, a két percenként frissülő regionális viharjelzéstől kezdve a szabadidős programajánlón át a Balaton-környéki éttermek ismertetéséig részletes tájékoztatást kaphatunk a portál Szabadidő/Utazás témakörén belül elérhető oldalon. A Balaton Info emellett nem csupán a turistáknak, hanem a térség lakosainak is hasznos útitársa, amely a legfontosabb közületek és intézmények (így az egészségügyi intézmények, önkormányzatok és vízimentők) elérhetőségeit és egyéb lényeges adatait is tartalmazza, valamint regionális híradással is szolgál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés