Elindul a Pannon GSM 3G szolgáltatása

Elindult a Pannon GSM 3G szolgáltatása Budapesten. Eleinte a Nagykörúton belüli területek lefedettségét oldották meg a cég szakemberei. A szolgálató nem bíz semmit a véletlenre: a cég előfizetői az év végéig ingyenes használhatják a videótelefonálást - persze csak akkor, ha va erre alkalmas készülékük. Éppen ezt elősegítendő a Pannon GSM üzleteiben már megvásárolható a Nokia 6630 és 6680 telefonpáros.

Ráadásként a 1745-ös számon hívható videóügyfélszolgálaton regisztráló első 1.500 számlás előfizető ezen felül kedvezményes multimédiás csomagot is kap: az ingyenesen használható videóhívási szolgáltatás mellett ők, ugyancsak december 31-éig, díjmentesen küldhetnek MMS üzeneteket és díjmentesen internetezhetnek, WAP-ozhatnak is a Pannon GSM hálózatán.

Az új hálózat legnagyobb előnye a nagyobb adatsebesség: az elméleti maximum 384 kbps lehet. A szolgáltató azt ígéri, hogy a lefedettség bővítése nagy tempóban zajlik tovább, ám konkrétumokról nem esett szó.

A Pannon GSM érdekes reklámkampánnyal hívta fel az eseményre a figyelmet. Vasárnap éjjel a Westend City Center mellé kiköltöztettek egy Dezső nevű srácot, aki egy üvegvityillóban tengette napjait. Hogy ne unatkozzon, ezért kapott egy jókora TV-t, internetet és hi-fit. Dezső folyamatosan csetelt az interneten a kalitka.freeblog.hu címen, webkamerájának segítségével pedig követhető volt minden mozdukata. A fiatalember persze titkolta, hogy a Pannon GSM fizeti az egész bulit, viszont kiáltványt foglamazott meg, miszert netezni, csetelni és zenét hallgatni szeretne, de nem akar otthon dekkolni. Persze a dolgot a hazai média felkapta, ám hogy biztos ne fulladjon érdektelenségbe a dolog, a Pannon fizetett is az ismertebb hazai sajtóorgánumoknak, rádióknak, on-line oldalaknak, hogy népszerűsítsék Dezsőt.


Multimédiás reklámüvegház

 

Ügyes húzás volt az események ezen pillanatában, hogy a T-Mobile képviseletében megjelent David Merlini és Benedek Tibor, akik egy 3G képes Nokia 6680-ast ajánlottak fel Dezsőnek. Ő ezt nem fogadta el, arra hivatkozott, hogy a készüléken keresztül nem tudta megnézni saját oldalát, a háttérben viszont nyilván az húzódott meg, hogy Dezső a Pannon GSM embere. Az esti órákban a Unique együttes ad koncertet az üvegkalitka mellett, Dezső pedig kimászik az üvegházból.


Azóta történt

Előzmények

Hirdetés