Komoly frissítést kapott a OnePlus 3 és a 3T

Hirdetés

Gyors hardverével és az Android 7.1.1-es alaprendszert meg nem terhelő OxygenOS felületével a Snapdragon 820-as OnePlus 3 és a Snapdragon 821-es 3T is hibátlan sebességet nyújt a mai napig, és már korábban megerősítette a gyártó, hogy akárcsak a Snapdragon 835-ös OnePlus 5, úgy ezen tavalyi modellek is megkapják az Android 8.0 Oreo frissítést. Egyelőre még nem ez érkezett meg a 2016-os modellekre, ám az OxygenOS 4.1.7-ről 4.5.0-ra váltó csomag az utóbbi fél év legnagyobb volumenű update-je, amely 531 megabájtot nyom a digitális mérlegen. Ezzel a tavalyi modellek lényegében megkapják az idei zászlóshajó némileg továbbfejlesztett felületét, beleértve a friss OxygenOS indítót. Leváltotta az előlap feletti integetéssel felvillanó környezeti kijelzőt a készülék felemelésére aktiváló megoldás – értesítés beérkezésekor továbbra is megjelenik a monokróm oldal.


[+]

Megújult a telefonalkalmazás, a fotószerkesztő, a Dash gyorstöltés animációja és néhány vizuális elem, illetve felbukkant a OnePlus Slate betűtípus a vizuális beállítások között. Újdonság a ne zavarj! mód a játékok alatt, a hálózati adatsebesség kijelzése és az éjszakai mód paraméterezésének a lehetősége, emellett pedig, aki akar, OnePlus vízjellel is elláthatja fotóit. A gyártó stabilabb rendszerműködést, több hibajavítást és üzemidőbeli előrelépést is előrevetít azoknak, akik a 4.5.0-s OxygenOS-t OTA-n telepítik. Ez várhatóan az utolsó nagy volumenű update az oreós csomag befutása előtt, az androidos biztonsági csomag mindenesetre még frissülhet, jelenleg augusztusi. Akinek még nem jelzett a készüléke, egy VPN alkalmazással, német régiót kiválasztva máris letöltheti, máskülönben pár napig türelmesnek kell lennie – addig úgyis kiderül, hogy maradt-e komolyabb hiba a frissítésben.

Azóta történt

Előzmények

  • OnePlus 5 - mindenki nyugodjon le!

    A Never Settle szlogen Settle Down Please-re változott: az iPhone-t imitáló forma és a dupla hátlapi kamera a kevés változás közül kettő. Jó alapokra ugyanakkor most is erős várat sikerült építeni.

  • Android 8.0 Oreo rendszerbemutató

    Bár főleg a motorháztető alatt történtek az Android 8.0 legfőbb változásai, azért tudunk mutatni olyat, ami a felhasználónak is feltűnhet. Íme az Android, kekszes ízvilággal.

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

Hirdetés