Hirdetés

Offline funkciókkal bővült a GMail

A Google frissítette a GMail mobile online elérhető változatát, mely számos új funkcióval kecsegtet az Apple iPhone, iPod Touch és Android modellek felhasználói számára. Az új funkciók kiaknázásához nincs szükség szoftver telepítésére, ugyanis a kód kizárólag a beépített böngésző HTML5 támogatását, valamint Apple modellek esetén az SQLite, míg Android mobiloknál a Gears adatbázis-támogatást használja. Az új GMail mobile oldal már offline módban is képes leveleket szerkeszteni, valamint a korábban megjelenített levelek is megtekinthetők, ha azok még az átmeneti háttértárban vannak. Az offline üzemmód bevezetése mellett a mobil variáns kezelőfelülete is sokat fejlődött, melyben a lebegő menük alkalmazása lehetővé tette, hogy a legfontosabb funkciók görgetés során is a képernyőn maradjanak. Az új szolgáltatások kiaknázáshoz elegendő ellátogatni a GMail oldalára.

Azóta történt

Előzmények

  • Documents To Go Androidra is

    Immáron Android készülékekre is elérhető a DataViz Documents To Go irodai szoftvercsomagja.

  • Push és HTML e-mail Nokia 5800-ra

    Hamarosan Nokia 5800-on is elérhető lesz a push-email támogatással és HTML levelekkel kecsegtető Nokia Messaging szolgáltatás.

  • Flash támogatás Androidra

    Hamarosan Flash támogatást kaphat az Android operációs rendszer a BSQUARE jóvoltából.

  • Palringo IM kliens Androidra

    A Google Android platformra átírt Palringo IM kliens Google Talk, MSN, Facebook, Yahoo! Messenger, AIM, iChat és QQ támogatást is biztosít.

Hirdetés