Így szabadulna meg a maradék kávától az LG

A Xiaomi Mi Mixet és a Sharp Aquos Crystal X-et legtöbb olvasónk talán ismeri, vagy legalábbis hallott, olvasott róluk. Közös bennük, hogy a klasszikus beszélgetési hangszórót valamely alternatív megoldásra cserélték (piezoelektromos, illetve csontelvezetéses). Ám ezek egyike sem nyújt olyan tiszta és hangos beszélgetési minőséget, mint a hagyományos megoldások, ezért az LG G6 és a Galaxy S8 is maradt a jól kiforrott technológiánál. Az előbbi, úgy tűnik, egy ideig még maradhat is, a koreai KIPRIS-nél (Korea Intellectual Property Rights Information Service) felbukkant formatervezési minta ugyanis a hangszórót meghagyja, azt viszont megjelenítővel bástyázza körbe, hogy felül még kevesebb maradjon a kiaknázatlan felület.


[+]

A szabadalmaztatott minta egyébként a G6 vonásait tükrözi alul, úgyhogy nem lehetetlen, hogy a folytatása kapja meg ezt a megoldást, persze a másodlagos kijelző az LG V-szériájának a sajátja, így az sem zárható ki, hogy a többször emlegetett V30-cal debütál. Ez utóbbiról, legutóbb mondjuk pont azt lehetett hallani, hogy egyetlen OLED panellel érkezik, és erre célozhatott a Google is, amikor megemlítette: a következő LG csúcsmobil Daydream-kompatibilis lesz. A VR-megoldások a gyors válaszidő miatt ugyanis az OLED paneleken a legélvezhetőbbek, a G6 pedig ugyebár LCD technológiát használ, Daydream támogatással éppen ezért nem rendelkezik. Azt, hogy a fenti minta milyen technológiájú panelt vázol fel, egyelőre nem tudni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G6 - hozza a kötelezőt

    A tavalyi, moduláris csúcsmodell után most a biztonsági játékot választották a dél-koreaiak: remekül működik a G6, kimondottan elegáns, vannak benne jó extrák, de az állunkat sajnos nem kell a padlón keresnünk.

  • Dupla kijelző helyett dupla ívvel érkezhet az LG V30

    Rápörög az LG az OLED gyártásra, a V-sorozat mellett a Xiaomi egyes termékeiben is az LG Display paneljei bukkanhatnak fel.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

  • Dupla előlapi kamerát kaphat az LG V30

    Az LG V sorozatának következő tagja a V10-hez hasonlóan valószínűleg újra kettős előlapi kamerát kap.

Hirdetés