Hirdetés

Dupla kijelző helyett dupla ívvel érkezhet az LG V30

Hirdetés

Az LG errefelé főleg végfelhasználói termékeiről ismert, így meglehetősen egyedi okostelefonjairól, beszállítóként ugyanakkor számos komponensrendelést teljesít partnerei felé, ami jócskán megdobja a céges bevételeket. Az LG Display persze házon belül is gyárt, ilyen volt a P-OLED panel a két G Flex számára, illetve a dupla kijelző a V-sorozat esetében, igaz: LCD technológiával. Az OLED panelek annyiból előnyt élveznek, hogy technológiailag kivitelezhetőbb a meghajlításuk, a gyártósorok kihozatalának javulásával pedig lassan olcsóbbak lesznek az LCD előállításánál, és ezt az LG is meg kívánja lovagolni, írja a koreai The Investor.

LG G Flex 2
A G Flex 2 P-OLED kijelzője máig különleges homorú meghajlításával. A V30 viszont inkább egy Galaxy edge mobilra hasonlíthat [+]

A most szóba került, újabb LG OLED panelek a Samsung edge készülékekhez hasonló, oldalt lehajló kivitelben készülhetnek, és az újság úgy tudja: a megrendelők között van a Xiaomi (amely az LG-től szerezte be a Mi Note 2 kijelzőit) és a gyártó saját mobilrészlege is. A The Investor szerint ezekből a panelekből kerül majd a V30-ba, az LG másik nagy 2017-es dobásának ígérkező multimédiatelefonba. A cél hosszútávon az, hogy a korábbi és mostanában munkába állt OLED gyártósorok nagyobb rendelési igényeket is kielégítsenek és beszállítói legyenek a jövő Apple telefonjainak. Az OLED piacon a Samsung Display jelenleg 95%-os részesedéssel bír és egyedüli beszállítója a közelgő iPhone 8-nak, teszi még hozzá a koreai lap.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés