Elvileg így fog kinézni a Mi 9 specifikációja

A Xiaomi társalapítója kommentár nélkül osztotta meg azt a képet, amin egy hátlapi kamerarendszer részlete látható, 48 MP Camera felirattal. A MyDrivers iparági forrásoktól származó értesülésekre hivatkozva ezt egy várható Redmi szériás eszközhöz kötötte, most viszont úgy tűnik, mégis a Mi 9 hátlapi modulját láttuk, vagy legalábbis a Xiaomi következő csúcsmodellje is 48 megapixeles szenzort kap a három kamerából álló hátlapi képalkotó egységbe. A Weibón megosztott specifikáció szerint mindenképpen.


[+]

A poszt szintén belsős forrásokra hivatkozik az adatok eredetét illetően, ezek alapján a Xiaomi Mi 9, amit szemből a OnePlus 6T-hez, hátulról pedig a Huawei P20 Próhoz hasonlít, egy 48 megapixeles, Sony IMX586-os szenzort, egy 12 megapixeles egységet és egy  3D TOF mélységélességért felelős segédkamerát kap. Valószínűleg ez látszott a Lin Bin által is megosztott képrészleten, ami valóban olyan elrendezést sejtet, mint a P20 Pro esetében.


[+]

A megjelenítő a OnePlus 6T.hez hasonlóan 6,4 hüvelykes, cseppszenzoros, FHD+ felbontású AMOLED panel lehet, egy 24 megapixeles Sony IMX576-os szelfikamerával. Méreteit tekintve a készülék 155 x 75 x 7,6 milliméteres, amibe egy 32 wattos, Quick Charge 4+ szabvány szerint tölthető 3500 mAh-s akkumulátor kerül, vezeték nélküli töltés lehetősége nélkül. A Snapdragon 855-tel és alapcsomagban 6/128 GB memóriával szerelt modell márciusban várható Android 9-es alapokra épített MIUI 10-zel, 123 ezer forintnak megfelelő kezdőáron. Mindezek alapján a bemutatót valószínűleg az MWC-re időzítik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés