2019. február 19., kedd

Gyorskeresés

48 megapixeles kameramobilját mutogatja a Xiaomi

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: Lin Bin

A méretes modul várhatóan egy januárban érkező okostelefonban fog virítani.

Hirdetés

Amióta a Xiaomi külön kamerafejlesztő részleget hozott létre a fotós és videós képességek következő szintre emelésére, azóta várják a márkarajongók ennek első kézzel fogható eredményeit. A dolog persze nem megy az egyik napról a másikra, a Xiaomi részéről most azonban felbukkant egy ígéretes bejegyzés Lin Bin társalapítótól, ami roppant ígéretes kamerát vetít előre.


(forrás: Lin Bin / Weibo) [+]

A képen és a weibós bejegyzésen is 48 megapixel szerepel – ez kellően nagy felbontás lehet, hogy akár zoomkamera nélkül is elég részlet jusson a távoli témákra, négy pixel egyesítésével pedig este jusson kellő mennyiségű információ a szenzorra. Azon kívül, hogy a kameramobil (már ha egyáltalán az) januárban érkezik, Lin Bin sokat nem árult el, a GSM Arena szerint ugyanakkor esélyes vagy a Sony IMX586-os modul méretes, 1/2"-es szenzorral, vagy a Samsung Bright GM1 ugyancsak 48 megapixeles felbontáson, 0,8 mikronos pixelmérettel.

Előzmények

 • Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi

  A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?

 • A nagy fotós és videós teszt (2018)

  Nyolc csúcstelefon mérettetik meg mozgó és állóképes összehasonlításunkban, ezúttal pedig a Kedves Olvasók szavazhatnak, melyik tetszik nekik a legjobban.

 • Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet

  Philippe Starck visszaült a tervezőasztalhoz, és sokkal jobb csúcstelefont rajzolt, mint tavaly: a lenyűgözően szép Mi Mix 2 átlagméretűre fogyott és jó irányba tereli a kávamentes trendeket.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.