Hirdetés

Nyitott fülhallgatóval készülhet a Bose a CES-re

Képeken egy még be nem mutatott, teljesen nyitott kialakítású, állítólag Ear Clips névre hallgató új Bose termék.

Visszatérhet a nyitott kialakítású TWS fülhallgató a Bose kínálatába a 2024-es CES után. A My Smart Price közölt fotókat egy különleges, G-formájú eszközről, mely állítólag a Bose Ear Clips nevű fülhallgató. A forma biztosítja, hogy a hangkeltő pontosan a hallójárat elé essen a fülkagylóban, egyiket sem blokkolva, a fülre csatlakozva a helixen és az antitraguson keresztül. A kialakítás hasonlít a Huawei által bemutatott FreeClip megoldásához, lényegében kis csipeszként illeszkedik az emberi fülre a fülhallgató.

Bose Ear Clips használat közben
Bose Ear Clips használat közben (forrás: My Smart Price) [+]

A Bose újdonságáról egyelőre nem ismerni technikai specifikációkat. A cég 2021 januárjában mutatott be utoljára nyitott fülhallgatót, ezt 2022 októberéig gyártották és árulták. Az utóbbi pár évben újra elkezdtek terjedni a piacon a nyitott fülhallgatók a teljesen vezeték nélküli sztereó eszközök között, ezeket a gyártók sporthoz és irodai vagy otthoni munkához való társként pozícionálják, melyeken keresztül lebonyolíthatók különböző hívások, fogyasztható tartalom, miközben a felhasználó nem zárja ki a külvilágot.

Kiszivárgott fotók a Bose Ear Clips fülhallgatórólKiszivárgott fotók a Bose Ear Clips fülhallgatórólKiszivárgott fotók a Bose Ear Clips fülhallgatórólKiszivárgott fotók a Bose Ear Clips fülhallgatórólKiszivárgott fotók a Bose Ear Clips fülhallgatóról Kiszivárgott fotók a Bose Ear Clips fülhallgatóról (forrás: My Smart Price) [+]

A fotókon állítólag a Bose marketinganyagai láthatók, a Las Vegas-i CES-en várható a hivatalos bemutató.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Bose

Előzmények

Hirdetés