Nyakunkon az újabb dupla kamerás Galaxy

A Samsung egy ideje szállít dupla kamerás modulokat a partnereinek, ám az első saját, globális piacra szánt androidos modellje, egy oldalon két kameraegységgel a minap bejelentett Galaxy Note8 volt. Nem sokáig kell magányoskodnia: gyakorlatilag már biztos, hogy hamarosan itt a Galaxy J7+, persze picit olcsóbb megoldásokkal.

Forrás: Chiangmai Mobile News [+]

A hátlapon egy 13 megapixeles (f/1,7) és egy 5 megapixeles modul (f/1,9) dolgozhat össze, bevetve például az élőfókusz, avagy live focus nevű megoldást, ami a Samsung variációja a portrémódra. Az előlapra 16 megapixeles egység kerülhet.


Forrás: Chiangmai Mobile News [+]

A dupla hátlapi megoldást leszámítva egyébként a J7+ nagyjából a J7 2017 specifikációit ismétli: FHD AMOLED kijelző 5,5"-en, nyolcmagos SoC, Android Nougat szoftvercsomag 7.1.1-es verzióval, és dual SIM foglalat microSD bővítéssel. A fémházas ketyere ugyanakkor 4 GB RAM-ot kaphat a 32 GB-os tároló mellé, illetve elvileg kisebb telepet, 3000 mAh-val. Mindezeket természetesen a bejelentés fogja megerősíteni (vagy megcáfolni), ez napok kérdése lehet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés