Nubia X6 – további részletek

A ZTE a hivatalos Weibo közösségi oldalán tette közzé rövidesen debütáló csúcsmodelljének beharangozó képeit, melyek a műszaki paraméterekről is elárulnak néhány apró részeltet. A várhatóan Nubia X6 néven bejelentésre kerülő készülék kapcsán a sztereó kihangosító, a Dolby DTS támogatás és az optikaii stabilizátorral ellátott kamera jelenléte már biztosra vehető, ám bennfentes forrásoknak köszönhetően ennél jóval több információ is rendelkezésre áll. A ZTE fémes csúcsmodelljének kijelzőjét mindössze 1,3 milliméteres perem veszi majd körül, 13 megapixeles kamerája 4K videók rögzítésére is alkalmas lesz, míg a készülék megfelelő sebességéről egy Snapdragon 801 processzor fog gondoskodni. Pletykák szerint a Nubia X6 üzemidő és töltési sebesség terén is remekelni fog, melyre a ZTE egyik beharangozó képe is utal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • Nubia X6 – március 25-én

    A HTC One utódjának premierjével egy időben mutatja be legújabb csúcsmodelljét a ZTE.

  • Nubia X6 a TENAA oldalán

    A kínai hírközlési felügyelet jóvoltából minden szögből megcsodálható a ZTE 6,44 hüvelykes Full HD kijelzővel felvértezett óriásmobilja.

  • Bemutatkozott a Nubia X6

    A Qualcomm két legerősebb processzorával kerül piacra a ZTE 6,44 hüvelykes kijelzővel szerelt kecses kétkártyás csúcsmobilja.

  • Grand S II – 4 GB RAM-mal?

    Operatív memória terén minden konkurensén túlmutathat a ZTE bejelentés előtt álló csúcsmodellje.

Előzmények

Hirdetés