Noccsos tablettel készülhet a Samsung

Jövő év elején, a Galaxy S22-vel egy eseményen mutathatják be a Galaxy Tab S8-szériát, melynek legdrágább tagja nagyon vékony kávákkal jöhet, de ez a vékonyítás jár némi kompromisszummal.

Jövő év elején mutatkozhat be a Samsung Galaxy S22-szériája, de várhatóan nem csak ezekkel készül majd a gyártó, hanem tabletes fronton is jönnek az újdonságok, a Tab S8, a Tab S8+ és a Tab S8 Ultra érkezése várható. A 91 Mobiles már rendereket is mutatott az újdonságokról, nagy meglepetés pedig első blikkre ezeken nem is látható: alumínium hátlap, műanyag antennakilépőkkel, mágneses rögzítés az S Pen tollnak, dupla kamerarendszer, illetve a szokásos gombok és a Type-C csatlakozó.


[+]

Az Ultra modellen egy dolog azonban mégis feltűnik: a normál modellhez képest nem csak szűkebb az előlapi káva a kijelző körül, de egy méretesebb szenzorsziget is belóg a képbe, ami az előlapi kamerán kívül nyilván más szenzorokat is rejt majd. Kijelzőfelületből mindazonáltal jut majd bőven, 14,6 hüvelykes átlóval, OLED technológiával és 2960 x 1848 pixeles felbontással aligha panaszkodhatunk majd, ráadásul 120 Hz-es képfrissítés és a mindezt kiszolgáló Snapdragon 898 rendszerchip is elégedettségre adhat majd okoz.


[+]

Állítólag 325,8 x 207,9 x 5,4 milliméteres dimenziókkal bír majd, tehát amennyire nagy, annyira vékony is lesz, és jó eséllyel a tömege sem lesz majd túlzó, memóriaopciókból pedig 8/128 és 12/512 GB-os is érkezik. A kamerát viszont valószínűleg nem fejlesztik túl, 13 + 5 megapixeles normál és széleslátó kombináció kerülhet erre a modellre is. 12000 mAh kapacitású akkumulátorról és 45 wattos töltési lehetőségről szól a hír, de ne felejtsük el, nagyon korai szakaszban vagyunk, ezeket a híreket még korai lenne biztos ténynek venni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés