Hirdetés

Ívelt kijelzős lehet a legerősebb Redmi Note 12

Vagyis a most bemutatásra készülők közül a legerősebb. Aztán ki tudja, hogy hány darabbal bővül még a későbbiekben a széria.

A kínai közösségi portálon, a Weibón keresztül jelentette be a Xiaomi, hogy hamarosan bemutatja a Redmi Note 12-es telefoncsaládot. Pontos dátum nincsen egyelőre*, valamikor a hónapban várható a start, ahol három készülék lehet a téma: a Redmi Note 12, a Redmi Note 12 Pro és a Redmi Note 12 Pro+. Aztán idővel a Note 12-es család várhatóan bővülni fog, jelenleg a Redmi Note 11-ből tizenháromnál is több típus van piacon a világban, és akkor a Poco márkanév alatt kiadott ugyanazon hardverrel szerelt telefonokat még nem is számoltuk.

Hirdetés

*Időközben megjelent a dátum a kínai közösségi médiában, október 27-én lesz a premier.

A Redmi Note 12-es széria érkezését bejelentő virtuális plakát.
A Redmi Note 12-es széria érkezését bejelentő virtuális plakát. (forrás: Weibo) [+]

A bemutató közeledését jelző fényképen sok információ nincs, az viszont egyértelmű, hogy az egyik modell ívelt szélű kijelzővel lesz szerelve, vélhetően a legtöbbet kínáló típus, a Note 12 Pro+. A Huawei és a Honor már az elmúlt két évben a felső-középkategóriás telefonjait már ilyen kijelzővel szerelte fel, a pletykák szerint a Realme is a 10-es széria legerősebb tagját ívelt panellel látja el.

A Redmi Note 12-es mobilokról egyelőre annyit tudni, hogy Mediatek Dimensity 1080 SoC köré épülhetnek a Pro modellek, melyek akár 200 MP-es kameraszenzort is kaphatnak, az alapmodell kapcsán 50 MP-es kameraegységről szólnak a pletykák. Az eddig megszerzett engedélyekből pedig az is kiderült már, hogy 210 wattos töltést kínál majd a Xiaomi a Redmi Note 12-esek csúcsváltozatában, míg az alapmodell 67 wattal, a középső változat pedig 120 wattal tölthet. Európában várhatóan 2023 elején kerülhetnek piacra a mobilok, Kínában a november tűnik reálisnak az értékesítés kezdeteként.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés