Nemsokára érkezik az Android 5.1 az első generációs Moto telefonokra

A Motorola 2013 végén tért vissza néhány igazán sikeres készülékkel, volt egy alsó-középkategóriás modelljük Moto E néven, fölötte állt a Moto G, a paletta legtetejét pedig a Moto X képviselte. Ezek a telefonok viszonylag tiszta Android rendszerrel érkeztek, kevés módosítást eszközölt rajtuk a gyártó, ennek köszönhetően most valószínűleg egyszerűbben tudják optimalizálni az új rendszert a régebbi készülékekre.

Motorola Moto X
A képen az első generációs Moto X látható.[+]

A Motorola egyik belső embere, David Schuster tegnap Google+ oldalán közölte, hogy az első generációs Moto készülékeik közvetlenül kapják meg KitKat után az Android 5.1-et, kivételt képez ez alól a Moto G XT1032, ami már megkapta a Lollipop-ot. Schuster a hosszúra nyúlt bétatesztet, illetve az Android 5.1-es verzió hibajavításait hozza fel a döntés okaiként, ezzel valószínűleg senki nem ellenkezik, ha a végén a tulajdonosok egy jól működő, stabil rendszert kapnak a frissítéssel.

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott az új Moto E

    A Motorola belépőszintű készüléke 4G-vel, 64 bites rendszerchippel és Android 5.0 Lollipoppal a fedélzeten startol el, és 150 dollártól lehet megvásárolni.

  • Megérkezett a 4G-s Moto G (2014)

    A legfrissebb Motorola Moto G variáns Brazíliában mutatkozott be 4G támogatással és a tavalyi modellnél némileg nagyobb akkumulátorral.

  • Megérkezett az új Moto X

    Lerántotta a leplet a Motorola az új csúcstelefonjáról, amelynek továbbra is Moto X a neve, ám sok minden megváltozott.

  • Motorola Moto E - olcsó-E vagy?

    Kiválóan sikerült a Moto X, árgyilkos a középkategóriás Moto G, most pedig a filléres kategóriában alázná meg a piacot az újabb Google-mobil, ami itthon továbbra sem kapható.

Hirdetés