Kínai telefonok és táblagépek boltja nyílt Budapesten

Hirdetés

Kínai készülékeket egyre többen rendelnek külföldről. Ennek van némi kockázata, illetve van némi költsége, de mivel egyre több és több olyan kínai okostelefon és táblagép kerül piacra, amely simán versenyképes a hétköznapi használat kapcsán az ismert márkák termékeivel, ezért egyre többen néznek utána, hogy például egy Doogee nevű kütyü mit is tud.

Ezt a piaci folyamatot már eddig is több cég próbálta meg több-kevesebb sikerrel kihasználni, van forgalmazója itthon a Jiayu telefonoknak, a Xiaomi és a OnePlus készülékeknek, most pedig egy olyan, kifejezetten kulturált és letisztult üzlet nyílt Budapest közepén (Zichy Jenő utca 10.), ahol több kínai márka termékei ki is próbálhatók a vásárlás előtt.

A Ping Digital pillanatnyilag Doogee és Iocean nevű okostelefonokat és Pipo márkájú táblagépeket tart kínálatában. Az üzlethez természetesen webshop is tartozik, a hivatalos boltnyitón a cég vezetői úgy nyilatkoztak, hogy nagyon bíznak abban, hogy bár valószínűleg Kínából olcsóbban is megrendelhető közvetlenül egy-két forgalmazott modell (hiszen például az Artisjus díjat ezekre nem szokás megfizetni), az egy éves magyar garancia, a hazai szerviz, a magyar ügyfélszolgálat és használati útmutató sokak számára megér némi felárat. Pláne, hogy a cég a kinti gyártókkal közvetlen kapcsolatban áll, ezért az alkatrészutánpótlás kvázi folyamatos.

A Doogee, az Iocean és a Pipo termékekkel olvasóink a november végi Veletech kiállításon is találkozhatnak, hiszen a Ping Digital elhozza teljes kínálatát, hogy kedvet csináljon a kínai készülékekhez.

Azóta történt

  • Kínai telefonos olvasói találkozó

    A Ping Digitallal közösen szervezünk egy összejövetelt, ahol az itthon is forgalmazott kínai márkáké a főszerep.

  • Doogee Titans 2 DG700 - nem harap

    Stílusos megjelenésű az első Doogee termék, amelyet tesztasztalunkon kipróbáltunk, a Titans 2 ráadásul víz-, por- és rázkódásálló borítást kapott.

  • Nemsokára érkezik a Doogee F2 Ibiza

    A középkategória alján kínál a feltörekvő kínai gyártó egy 5 hüvelykes képátlójú, 4G-képes, dual SIM támgoatással rendelkező okostelefont.

  • Tervezőasztalon az új Doogee Valencia2

    Az új Doogee készülék igazi érdekessége az oldalkereten elhelyezett három darab led lesz, aminek kialakításához felhasználói ötleteket is vár a gyártó.

Hirdetés