Nem sokkal olcsóbb a Lenovo csúcstabletje, mint a Samsung Galaxy Tab S7

Viszont képességeihez mérten a koreaiak ajánlata tűnik kedvezőbbnek, pedig egyik sem filléres tétel.

A Lenovo Tab P11 Pro specifikációja igen korrekt, úgy tűnik, az Egyesült Államokban az árat is sikerült eltalálni (500 dollár), Európában viszont 700 euróba fog kerülni, ami jelen állás szerint 248 ezer forint. A Snapdragon 865+-szal és 120 Hz-es kijelzővel szerelt Samsung Galaxy Tab S7 pedig 260 ezer forint. Ami azért nem a 11,5 hüvelykes, de legalább OLED kijelzővel szerelt Lenovo szintje.

A Tab P11 Pro prémium anyaghasználata kétségtelen, a kijelző 1600 x 2560 pixel felbontású HDR10 és Dolby Vision támogatással, megvan a négy hangszóró (JBL), mindössze 7,7 milliméter az alumínium ház legvastagabb pontja, de mindezt a Snapdragon 730G működteti 4 vagy 6 GB rendszermemória és 128 GB bővíthető belső tárhely mellett.

A toll és a billentyűzetes tok külön megvásárolható kiegészítő.
A toll és a billentyűzetes tok külön megvásárolható kiegészítő.

A 8 megapixeles előlapi kamera bevethető arcfelismerésre, a bekapcsológombba tettek egy ujjlenyomat-olvasót, hátul kettős kamerarendszer (13 + 5 MP ultraszéles), a 8600 mAh-s akkumulátor töltési lehetőségeiről és az adatkapcsolati képességekről azonban egyelőre nem tájékoztatott a gyártó. A Tab P11 Pro támogatja a Lenovo Precision Pen 2 stylust, vásárolható hozzá touchpaddal ellátott billentyűzetes tok beépített állvánnyal, ami alapvetően remekül hangzik, de nem feltétlenül azon az árszinten, ahol errefelé hozzá lehet jutni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés