2017. november 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Frissített OnePlus X érkezhet

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Timesnews.co.uk

Kívülről semmi különbség nem látható, viszont a burkolat alá végre 64-bites, a korábbinál jóval erősebb lapka kerülhet.

H​irde​t​é​s

Nagyon érdekes készülék bukkant fel a TENAA adatbázisában. Kívülről pontosan ugyanúgy néz ki, mint a OnePlus X Champagne Edition, de a burkolat alatt állítólag frissített szív dobog. A One E1000 kódnevű kütyübe 64-bites, 20 nanométeres csíkszélességű Qualcomm lapka került, egész konkrétan Snapdragon 810, amihez a jól ismert, nyolcmagos, 1,5 GHz-es, négy Cortex-A53 és 2 GHz-es és négy Cortex-A57 magokból álló processzor, Adreno 430 grafikus gyorsító és 3 gigabájt RAM tartozik. Arról nem esett szó, hogy a lapka melegedési problémáit hogy kívánják enyhíteni, az viszont szinte biztos, hogy ugyanaz a fém/üveg ház kerül rá, ami az utótag nélküli OnePlus X-en is dolgozott.

Frissített OnePlus X érkezhet
[+]

A 140 x 69 x 6,9 milliméteres készülékház 138 grammot nyom, hátlapjára 13, előlapjára 8 megapixeles kamera kerülhet, a rendszerverzió pedig Android 5.1.1 lehet az aktuális Oxygen OS-szel, később ez nyilván frissülhet majd. A frissített OnePlus X érkezésére elég sok esély van, már a GFXBench-nél is látható volt egy mérés ezzel a lapkával, az viszont kérdéses, hogy mikor mutatnák be ezt az eszközt, illetve, hogy ez teljesen leváltaná-e a korábbi OnePlus X-et, vagy mellette kapna helyet a gyártó palettáján.

Előzmények

  • OnePlus X - belépés csak meghívóval!

    A kínai gyártó alaposan odatette magát, amikor az idei kisebbik modelljét elkészítette, AMOLED kijelző, korrekt hardver és microSD bővíthetőség került az öthüvelykes telefonba.

Gyártók, szolgáltatók

H​i​rd​e​tés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.