Nem lesz gond a OnePlus Nord 3 teljesítményével

Újabb teszt erősíti meg a MediaTek csúcshardvert.

Jó pár versenyképes ajánlat van a OnePlus Nord széria mögött, igaz: volt pár melléfogás is árazási oldalon, plusz a Never Settle mottójú gyártó is bekapcsolódott az árcímkézési programba. A minap bejelentett Nord N30 5G például nem más mint a Nord CE 3 Lite 5G, ami nagyon hasonló, mint a Realme 10 Pro 5G vagy épp az Oppo K11x. Amikor tehát a Nord 3-at idő előtt lencsevégre kapták, gyorsan kiderült róla, hogy igazából már piacon van, csak Ace 2V néven.

16 megapixeles előlapi kamera lehet a OnePlus Nord 3-on16 megapixeles előlapi kamera lehet a OnePlus Nord 3-on 16 megapixeles előlapi kamera lehet a OnePlus Nord 3-on (forrás: Twitter) [+]

Kíváncsi vagyok, mi folyhat egy gyártó boszorkánykonyháján, ahol úgy cserélgetnek nevet és logót, mint mások pólót és nadrágot, mindazonáltal a OnePlus Ace 2V akkor is versenyképes ajánlat lehet, ha nyugaton a Nord 3 névre kapja majd fel a fejét.

A hátlapról nem kopnak el az alacsony felbontású segédszenzorok a OnePlusnál semA hátlapról nem kopnak el az alacsony felbontású segédszenzorok a OnePlusnál sem A hátlapról nem kopnak el az alacsony felbontású segédszenzorok a OnePlusnál sem (forrás: Twitter) [+]

A friss hír nem is a specifikációt illeti, hiszen korábban kiderült a 6,74"-es, 10 bites és 120 Hz-es AMOLED panel, akárcsak a 64 + 8 + 2 megapixeles hátlapi kameraszett és a 16 megapixeles szelfikamera. Egy Geekbench eredmény szállt be a buliba, megerősítve nem csak a remek MediaTek Dimensity 9000 chipet, hanem annak remek egy- és többszálas teljesítményét is 1552, illetve 4253 ponttal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés