2018. február 21., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Nem kap Nougatot a BlackBerry Priv

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: UTBBlogs

A hivatalosnak tekinthető nyilatkozat azonban arra is kitért, hogy a KEYone mindenképpen megkapja az Oreót, és biztonsági szempontból az összes modell frissül.

H​i​r​d​etés

Az UTBBlogs az egyik legnagyobb, alapvetően BlackBerry termékekkel foglalkozó weboldal, és (szinte) heti rendszerességgel futó podcastjuk is elég régen fut, olyannyira, hogy már a századik adásnál tart. Ennek örömére Alex Thurber, a BlackBerry Mobile Solutions ügyvezető igazgatója volt a virtuális vendégük, akit többek közt a rendszerfrissítésekről kérdeztek. Ebből kiderül, hogy a lassan második születésnapját betöltő, karrierjét Lollipoppal kezdő BlackBerry Priv nem kapja meg a Nougat rendszert, a KEYone ellenben biztosan megkapja az Oreót.

A DTEK-szériával kapcsolatban, különböző külső okokra hivatkozva nem hallhattunk végleges információt, csak egy ígéretet, hogy néhány héten belül olvasható lesz a cég közleménye, ami erre is kitér. Az viszont már most biztos, hogy a biztonsági frissítések mindegyik androidos eszközre meg fognak érkezni a jövőben, így hiába ragad 6-os főverzión a Priv, nem lesz veszélyes a használata.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hi​rd​e​té​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.