Nem csak ismerjük, látjuk is a HTC U11 Plust

Egyre több helyen lehet olvasni a HTC U11 Plusról, aminek első bemutatója két hét múlva várható. A specifikációról rengeteg információ érkezett már, most azonban egy 360 render látott napvilágot, ami a formatervet mutatja meg. Az elődökhöz képest tényleg igyekeztek szűken tartani az alsó-felső kávát, a sztereó hangképet jó eséllyel a korábban már ismert módon, a beszélgetési hangkeltő bevetésével érik el. Érintőgomb nem látszik a videón, az ujjlenyomat-olvasó pedig biztosan hátra kerül. A HTC U11 miniatűr kamerapúpját teljesen eltüntették.

158,2 x 74,6 x 8,5-9,1 milliméteres dimenziókra számíthatunk, ez 6 hüvelykes kijelzőméret mellett kimondottan barátságos, természetesen 18:9-es képarányt kell elképzelni. A gombelrendezésen és a csatlakozók helyén sem változtatott a HTC. Az Android Oreo rendszer futtató készülék premierje november 2-án esedékes.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Hamarosan befut a kávamentes U11 Plus?

    Francia sajtóértesülések szerint a JDI gyárthatja a megnövekedett kijelzős U11 változat 18:9-es paneljét.

  • HTC U11 - újra a szorítóban

    Megrázta magát a HTC, fennállásuk 20. évfordulójára egy ütős csúcsmobilt raktak össze, amely tud újat is mutatni, de nem ezért lehet szeretni.

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

Hirdetés