Négy új telefon a HTC-től

Hirdetés

Miután az eddig gyakorlatilag beszállítóként működő HTC ezentúl önálló márkaként képviselteti magát, ezért igen fontos a jó start. Nos, úgy tűnik, hogy erre minden esély megvan, hiszen négy új okostelefont is bemutatott a gyártó.


P3300

A P3300 Artemis kódnévvel is ismert lehet. Ez a Pocket PC alapú készülék a szokásosnak mondható funkciókon felül (GPRS, EDGE, Wi-Fi, Bluetooth, 2 MP kamera, microSD bővíthetőség) azzal próbál kitűnni a mezőnyből, hogy GPS navigációra is képes. A P3300 a TomTom Navigator 6 segítségével irányítja a felhasználót. Érdekesség, hogy FM-rádió is került a készülékbe.


P3600

Második dobásként a P3600 érkezik, amely egy négysávos, UMTS és HSDPA hálózatokon is mködő eszköz. Funkcióit tekintve a már általunk is tesztelt TyTN-ra hasonlít a készülék, annyi különbséggel, hogy itt nincsen elcsúsztatható QWERTY billentyűzet, cserébe viszont vékonyabb a telefon.


S620

Az Excalibur kódnevű S620 az egyik legérdekesebb darab, ugyanis leginkább a Blackberry eszközökre jellemző formát kapott. Ezen a készüléken már a Windows Mobile 5.0 Smartphone verziója fut, így a kijelző sem érintésvezérelt, cserébe viszont fektetett elrendezésű. GPRS, EDGE, Wi-Fi és sztereó Bluetooth támogatás sem hiányzik az S620-ból, amely 1,3 megapixeles kamerával, és mindössze 12,8 mm-es vastagsággal rendelkezik, így a Nokia E61, vagy a Motorola Q ellenfele lehet.


S310

A S310 a leginkább telefonszerű a kvartett tagjai közül. Az Oxygen kódnevű eszköz 176x220 pixeles kijelzőt, 1,3 megapixeles kamerát, GPRS, EDGE és Bluetooth támogatást kapott. Tudásra ez a legegyszerűbb darab, ennél a modellnél nyilván a kompakt méret és a kedvező ár lehet a húzóerő.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés