Hirdetés

Napi Redmi K20: továbbfejlesztett ujjlenyomat-olvasó

A brand vezérigazgatója folyamatosan szolgáltat információkat a várható csúcsmodellről; ezúttal a biometrikus technológiáról.

Hirdetés

Most már tényleg nagyon várjuk a Redmi K20 csúcsmodellt; nem mintha ne tudnánk róla szinte mindent, de legalábbis minden lényegeset. A kérdés már csak az, hogyan állnak össze  és működnek majd a prémium komponensek és funkciók a valóságban. A kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó elvileg irtó hatékonyan. Azt eddig is tudtuk, hogy a Redmi első prémium kategóriás modelljét in-display megoldással szerelik majd, most a hetedik generációs szenzor technikai specifikációját ismertette a gyártó.


[+]

Az optikai ujjlenyomat-olvasó háromtagú lencsével és ultra nagy 7.2μm pixelmérettel dolgozik a technológia korábbi generációjához képest 100%-kal nagyobb fotoszenzitív felülettel, ami 30%-kal pontosabb működést jelent. Maga az ujjlenyomat-érzékelő felület is 15%-kal nőtt. A dedikált gyorsítóval kiegészített digitális jelfeldolgozó egység (Digital Signal Processing; DSP) 10%-ot dob a tempóra és 30%-ot az erős fényben és/vagy hideg környezetben való használhatóságra. Bemutató május 28-án!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés