2019. január 18., péntek

Gyorskeresés

Szponzorunk

MWC 2018: Ken Hong az LG stratégiájának változásáról

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A szokásos interjú a szokásos emberrel, Ken Hong ezúttal arról beszélt, hogy a V30S ThinQ milyen változásokat hoz az LG stratégiájába és hogy mikor lesz a G6-nak utódja.

Sok olvasónknak már nem kell bemutassuk Ken Hongot, az LG globális kommunikációs igazgatóját, aki ismét fogadott bennünket és a tőle megszokott közvetlenséggel válaszolt a kérdéseinkre. Ken az alábbi videóban beszél az LG okostelefonos részlegének új stratégiájáról, a G6 utódjáról és arról, hogy miképp szeretné az LG megtartani és kiszolgálni a hűséges vásárlóit.

Az interjú előtt és után is mindig jut bőven időnk arra, hogy kicsit eltávolodva az LG-től arról beszélgessünk, hogy merre tart a piac, milyen változásokra lehet számítani és ő személyesen miket gondol ezekről. Idén - Ken tudtával - bekapcsolva hagytuk a kamerát, az érdekesebb részekből pedig - kvázi extraként - a lenti videót vágtuk össze. Ez kicsit hosszabb, nincs felirat, ez inkább csak egy backstage vlog arról, hogy amúgy egy ilyen interjú elkészülése egy jó alany esetén nem csak abból áll, hogy odasétálunk, bekapcsoljuk a kamerát, feltesszük a kérdéseket és eljövünk, hanem meg is vitatjuk az épp aktuális iparági témákat.

Ami nem szerepel a fenti videón, hogy ezt követően együtt is ebédeltünk, de ott már ténylegesen offtopik volt a társalgás a téli olimpiáról, a koreai vállalati kultúráról, Magyarorszég első aranyérméről, Elizabeth Swaney-ről, az itt most szokatlanul hidegnek számító időjárásról.

MobilarenaSEAT AtecaLG V30

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.