MWC 2017: További kolóniákat telepít a Marsra a Vernee

Hirdetés

A Vernee Thor telefonja immár sorozattá nőtte ki magát, de nem járt másképpen a Mars sem, ami több testvérmodellt is kapott. Kezdjük a korábban bejelentett készülékkel, amit most tudtunk először szemügyre venni. Ez lenne a Mars Pro, ami meglehetősen kellemes specifikációkkal támad, és nem meglepő módon a phablet kategóriában próbál szerencsét, köszönhetően az 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású incell megjelenítőnek.

Vernee Mars Pro
Vernee Mars Pro [+]

Az 1080p-s panelt túlzott nehézség nélkül meghajtja a MediaTek Helio P25-ös chipset, amiben egy 2,5 GHz-re skálázott nyolcmagos processzor dolgozik. Nem spórolt más téren sem a hardverrel a Vernee, adott a 6 GB-nyi rendszermemória, valamint a 64 GB-os tárolóegység, hogy a multimédiás fájloknak is legyen hely. Az akkumulátor mellett a Vernee véleménye szerint a kamera is nagyon fontos a felhasználóknak, pont ezért úgy gondolják, hogy a 16 megapixeles hátlapi és az 5 megapixeles előlapi fényképező megfelelő választás lesz nekik.

Vernee Mars Pro
Vernee Mars Pro [+]

Az Android 7.0-t futtató készülékben 3500 mAh-s telep kap még fontos szerepet, de szó nélkül a rendkívül minőségi, unibody fém készülékház mellett sem lehet elmenni. A mobil valószínűleg Magyarországra is érkezni fog valamilyen módon, erről később lesz több információ.

A Mars 2 mini nem volt kint a standon, túlzottan nem is hirdették a Vernee-nél, pedig ez sem rossz modell. A mini kifejezés valószínűleg a kompaktabb kialakításra és a kicsit kevesebb RAM-ra utal: a telefont 5,2 inches, 1080p-s megjelenítővel szerelték fel, RAM-ból 3/4 GB jutott (régiótól függően). A kütyüt az előző termékhez hasonlóan a MediaTek Helio P25 hajtja, tölteni USB Type-C csatalkozón lehet az egyelőre ismeretlen kapacitású akkumulátort.

Vernee Mars 2 mini
Vernee Mars 2 mini [+]

A picúron Android 7.0 operációs rendszer teljesít szolgálatot, társához hasonlóan támogatja a B20-as 4G/LTE hálózatot, és mind elő-, mind pedig a hátlapján 13 megapixeles kamera található. Egyelőre nagyjából ennyi tudható a Mars 2 miniről, a megjelenés is várat magára egy kicsit.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákEuStock.euTelekom

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés