MWC 2017: A Vivo X9 Plus is szembe jött, összeismerkedtünk

Hirdetés

A Mobile World Congress helyszíne hatalmas, az egyik végéből a másikba 20 percet is igénybe vehet az embertömegen keresztülvezető út. Ezért is jó, hogy ott a Qualcomm standja, ahol különféle mobilmárkák termékével demózzák rendszerchipjeiket. Például a Vivo X9 Plusszal, amelyet tavaly év végén jelentett be a kínai márka, az X9-cel egyetemben. A Plus modell nem éppen apró: 162 x 79 x 7,5 milliméteres háza 1 gramm híján egyötöd kilót nyom, ám az 5,88 hüvelykes kijelző így is ledominálja az előlapot.


[+]

Az 1080 x 1920 pixeles IPS panel megfelelően éles, még ha nem is annyira, mint a szomszéd Xplay 6 QHD-s AMOLED megjelenítője. Az előlapon itt is home gombba épített ujjlenyomat-olvasó várja a biometrikus jelet, és hátul itt is mutatós és éleket elkerülő fémburkolatot lehet megpillantani, úgyhogy a külsővel vagy az összeszereléssel nincs gond.


[+]

A sebességgel sem: a Funtouch OS 3.0 fürgén pörög a nyolcmagos Snapdragon 653 és az Adreno 510-es IGP közbenjárásával, míg gigabájtokból sincs hiány: memóriából 6, tárolóból pedig 64 jár. Ezúttal az előlapra került dupla kamera, méghozzá 20 + 8 megapixeles felbontással. A hátlapon 16 megapixeles szenzor fogadja a fénynyalábokat. Az X9 Plus hazai piacra kerülésére sincs sok esély, aki viszont mostanában Kínában jár, 118 ezer forintnak megfelelő jüant tegyen félre, ha a Vivo óriásmobilját meg akarja kaparintani.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákEuStock.euTelekom

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés