2017. november 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

MWC 2016: Íme a VAIO második okostelefonja

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A Phone Biz névre hallgató kütyü Windows 10 operációs rendszert futtat, 5,5 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, és Snapdragon 617 SoC hajtja.

Hi​r​d​e​tés

Még a hónap elején hallatott újra magáról a VAIO, a cég, ami korábban a Sony kezében volt, és aminek neve leginkább a laptopok fedelén bukkant fel. A különválás óta már fabrikáltak egy okostelefont, most pedig egy újabb készülékkel rukkoltak elő, ami Windows 10 operációs rendszer mobilos verzióját futtatja.


[+]

A vállalati szegmenst megcélzó Phone Biz előlapjára egy 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású IPS panel került, ami meglehetősen jó fényerővel és betekintési szögekkel rendelkezik. A burkolat alatt egy Snapdragon 617 dolgozik meg a pénzünkért, ehhez egy nyolcmagos processzor és 3 GB RAM nyújt segítséget. A belső adattároló mérete 16 GB, a microSD foglalatnak hála még több adatot magunknál tarthatunk.


[+]

A hátlapra szerelt kamera 13 megapixeles felbontású képeket és 1080p-s videókat rögzít, sajnos csak egy apró ledes villanót mellékeltek hozzá. Az energiaforrás 2800 mAh kapacitású, kérdés, hogy egy töltéssel mennyit megy majd a telefon. A mobil egyelőre csak Japánban lesz kapható, méghozzá 430 dollárért cserébe.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákAlcatel One TouchTelekom

Gyártók, szolgáltatók

H​i​rde​t​é​s

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.