MWC 2015: Nem sokban különbözik testvérétől a Galaxy E5

Hirdetés

A 2015-ös Mobile World Congress kiállításon megannyi készüléket megtapogattunk már, a Samsung kiállítótermének egyik szegletében pedig a Galaxy E5-öt is megcsodálhattuk. A készülék specifikációk tekintetében alig különbözik az E7-től, lényegében annak egy kompaktabb, icipicit visszafogottabb változatának mondható.

Samsung Galaxy E5
[+]

A 141,6 x 70,2 x 7,3 milliméteres dimenziókkal rendelkező masina unibody fém házat kapott, könnyű, jó a fogása, és nagyon minőségi érzést kelt kézbe véve. Az előlapon egy 5 hüvelykes, 720p felbontású Super-AMOLED panelt láthatunk, természetesen sem a színek élénkségével, sem a betekintési szöggel nincs probléma.

Samsung Galaxy E5
[+]

A burkolat alatt egy 1,2 GHz-es, négymagos processzorral ellátott Snadpragon 410 chipset biztosítja az erőforrást, méghozzá 1,5 GB RAM-mal megtámogatva. A belső tárolóra elméletileg 16 GB-nyi adat fér (ebből azért kevesebb használható fel), ha pedig ez mégsem elég, akkor a microSD foglalatba helyezhetünk kártyát.

Samsung Galaxy E5
[+]

A hátlapi fényképező 8, az másodlagos kamera pedig 5 megapixeles képeket lő, előbbivel akár 1080p-ben is felvehetünk videókat. Az NFC-vel, LTE-vel, Bluetooth-szal, WiFi-vel és GPS-szel, valamint 2400 mAh-s akkumulátorral ellátott E5 árazása egyelőre nem ismert, mint ahogy a hazai megjelenési időpontról sem tudunk még.

MWC utazásunkat támogatta az Alcatel One Touch és a mydlink HomeAlcatel One Touchmydlink Home

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés