MWC 2015: Headset és karperec, valamint headset és zenelejátszó kombinációja

Hirdetés

A Huawei Mobile World Congressen esedékes sajtótájékoztatóján nem csak az új okosórán és a MediaPad X2-es táblagépen volt a hangsúly, sőt; Richard Yu, a cég Fogyasztói Üzletágának vezérigazgatója egészen sokat beszélt az okos eszközökről, amelyek lehetővé teszik a személyes adatok tárolását és elérését, ezért a Big Data és a különféle felhőalapú technológiák korában rendkívül fontos fejlődést jelentenek mind az iparágnak, mind a fogyasztóknak.

Huawei TalkBand B2
Huawei TalkBand B2 [+]

A cég viselhető eszközök iránt elkötelezettségét az eseményen bemutatott két újdonság jelzi. A Huawei TalkBand B2 nem meglepő módon a TalkBand széria második generációját jelenti, egy Bluetooth headset és a fitnesz karperec kombinációja. Elődjéhez képest erősebb Bluetooth kapcsolatot biztosítás, illetve giroszenzora is fejlettebb, pontosabban rögzíti a mozgásokat. Kijelzője 0,73 hüvelykes, PMOLED technológiás, maga a cucc 62 x 20,6 x 11,5 milliméteres kiterjedésű, a headset rész 9,4, a karperec 16,9 grammot nyom. A 90 mAh-s akkumulátor 5 napos monitorozási időt tesz lehetővé, beszélgetni 6 órán keresztül lehet, a töltési idő pedig nagyon alacsony, mindössze 1,5 óra. Android 4.0 és iOS 7 fölött mindkét rendszerrel kompatibilis, fekete, ezüst és arany színekben elérhető lesz, TPU-ból és bőrből készült szíjjal is piacra kerül. Vízállóságról volt szó, de annak mértéke, illetve az eszköz piacra kerülésének időpontja és várható ára egyelőre nem ismert.


[+]

A Huawei TalkBand N1 ezzel szemben egy zenerajongóknak és sportolóknak készült Bluetooth headset, amelynek érdekessége, hogy belső tárhellyel is rendelkezik, valamint sport tracker funkciókat is ellát. 36 x 12,9 x 9,65 milliméteres kiterjedésű, 18 grammos tömegű, az IP54-es szabványnak megfelelően bírja a vizet és a port, a beépített akkumulátora 4,5 órás beszélgetési és 7 órás zenelejátszási időt bír. A belső tárhely 4 GB-os, az okostelefonokhoz vagy táblagépekhez 3.0-s Bluetooth-on keresztül képes csatlakozni, a minőség az AptX szabványnak felelhet meg. Ezüstben, szürkében és vörösben is piacra kerül majd, de hogy mikor és mennyiért azt egyelőre szintén nem tudjuk.

MWC utazásunkat támogatta az Alcatel One Touch és a mydlink HomeAlcatel One Touchmydlink Home

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei Ascend G7 - ár-rés a pajzson

    A kínai gyártó egy olyan középkategóriás készüléket alkotott, amibe nagyon nehéz belekötni. Prémium minőség, remek szoftver, szuper akkumulátor, de mindezért túl sokat kérnek.

  • Huawei TalkBand B1 - beszélgetés csuklóból

    Fitnesz karperec és headset egyszerre a Huawei furcsa újdonsága, amit már az MWC-n bemutattak, de csak mostanság lehet majd itthon is kapni.

  • Huawei Ascend Mate7 - figyeljék a kezemet

    A kínai gyártó nem aprózta el az újdonságok bejelentését, a harmadik generációs Mate gyönyörű formatervet, kiváló hardvert és ujjlenyomat-olvasót kapott.

  • Huawei Ascend Mate 2 4G - ultramaraton

    Kipróbáltuk a Huawei második generációs phabletjét, az Ascend Mate 2 4G-t, amely óriás kijelzővel, tabletes akkumulátor kapacitással, LTE-támogatással és középkategóriás árcédulával robbanthat.

Hirdetés