MWC2010: kedvező árú Samsung QWERTY

Hirdetés

Nem rendeztek nagy felhajtást a Samsung B3410W-nek a koreai cégnél, pedig lehet, hogy a második negyedév egyik legkelendőbb telefonját mutatták be a barcelonai kiállításon. A B3310 utódja kellemesebb formaterve miatt nagyobb eséllyel indulhat harcba abban a szegmensben, amely hatalmasat bővült az elmúlt évben: a QWERTY készülékek mezőnyében.

Az ilyen típusú telefonok jellemzően operációs rendszert futtató eszközök, de újabban növekszik azon készülékek tábora is, amelyek egyszerűbb funkcionalitással bírnak, de a QWERTY gombsor nem marad le. Ez ideális termék azon fiatalok számára, akik a multimédiás képességek helyett inkább a gyors szövegbevitelt részesítik előnyben.

A B3410W egy komolynak látszó gép, a gombsor oldalról csúszik elő. A QVGA felbontású kijelző érintésérzékeny, a telefonon még a régi TouchWiz rendszer fut.  Örvendetes, hogy a Bluetooth mellől nem maradt ki a WLAN támogatás sem, a belső memória 2 gigabájtos, de microSD-vel bővíthető.

A telefon multimédiás része nem ennyire erős, bár a hátlapon található két megapixeles fényképezőgép a hivatalos specifikációk szerint rendelkezik autofókusszal, ami mostanában már egyáltalán nem jellemző ilyen alacsony felbontáson. A hátlap alatt 960 mAh teljesítményű akkumulátor lakik, amely elvileg akár három órányi beszélgetési és 450 órányi készenléti időhöz segítheti a B3410W-t.

Előzmények

Hirdetés