Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
madarasz92 #14 üzenetére
WLAN valóban egy nagy + benne.
-
madarasz92
őstag
Nekem tetszik főleg a Wifi ls a QWERTY miatt..
-
plus44
veterán
Van benne Wlan, ez mindenképp plussz pont, de miért került rá még a régi rendszer?
-
EczkE
veterán
Na végre! Az ilyenekre mért kellett ilyen sokat várni?
Pl a wifi.
A 2 giga belső memóri is jó ötlet meg a qwerty is. -
JanFe
aktív tag
A wifi jo otlet. Tobb telefonba kellene.
-
GALARDO
addikt
Jól néz ki de nem kéne.
-
Azzal, hogy bekerült a wifi, igazi "ifimobil" lett belőle. Tapogatható, sok írásra termett és "ingyennet", tehát ami a fiataloknak kell.
Ügyes húzás -
tjb007
nagyúr
A kicsúsztatható QWERTY billentyűs telefonok sosem jöttek be nekem ettől függetlenül az árára kíváncsi leszek.
-
elmegy.
igaz ezek a gombok nem jöttek be sose.
de samu nagyon erőlteti -
Straw
senior tag
Szerintem elég otromba, nagyon vastag és cserébe meg nem elég magas, még az 5800-nál is vastagabb,szóval nekem nem bejövős.
-
Norbi21
senior tag
Sokkal emészthetőbb, mint az elődje. Tényleg sokat dob rajta a wifi. Érdekes, samuéknál az ilyen gépekbe jut még wifi is, LG-éknél már nem
-
Ricardo
titán
A Wlan plusz pont a TW hiba. Mekkora a kijelző?
-
a tácsvíz mindig elkedvetlenít, pedig pofás kis teló, a wlan dob rajta elég sokat..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest