Műbőr kötésben érkezett meg a Vivo X Fold+

Apróbb változtatásokat eszközöltek az elődmodellen, így az új verzió, a várakozásoknak megfelelően inkább csak egy variáns lett.

A Vivo tavasszal mutatta be első hajlítható modelljét X Fold néven, amit most a minimális változtatásokkal érkező X Fold+ variáns követ. A legszembetűnőbb újítás a műbőr burkolat, ami az eredeti színvariációk mellett már pirosban is választható, ezekhez pedig színben passzoló, szintén műbőr védőtokot is kínál a gyártó, hogy a védelem mellett ne kelljen lemondani a különleges textúráról.


[+]

Persze a lényeg a frissített hardver, ami immár a Snapdragon 8+ Gen 1, a novemberben érkező új generációt valószínűleg a következő verzióba szánják. Ehhez továbbra is megvan a 12 GB rendszermemória és a 256 vagy 512 GB belső memória. Az új lapkakészlet és a valamivel nagyobb akkumulátor (4730 mAh) jobb üzemidőt ígér, a telep pedig már képes kihasználni a 80 wattos adapter maximális teljesítményét, am az X Fold szériához alaptartozékként jár.

Hirdetés

A kijelzők és a kamerarendszer nem változott, így az X Fold+ szintén 8 hüvelykes, 4:3,55 képarányú belső  LTPO kijelzőt kapott 1-120 Hz között dinamikusan változó képfrissítéssel és 6,53 hüvelykes külső megjelenítőt, amiben szintén (a belső kijelzőn is van) elhelyeztek egy ultrahang alapú ujjlenyomat-olvasót.


[+]

A kamerával sem variáltak, maradt az 50 megapixeles, GN1-es szenzor optikai képstabilizálással, amely mellett egy 48 megapixeles, 114 fokos látószögű ultraszéles kamera és két telés szenzor dolgozik. A 47 milliméteres, 12 megapixeles egység felel a portrékért, a 8 megapixeles periszkópos pedig kétszeres optikai zoomot kínál OIS-szel.

[+]

A Vivo X Fold+ valamivel (ezer jüannal) drágábban nyit a kínai piacon, ami az alap memóriakiszerelés (12/256 GB) esetében 10 ezer jüant jelent, a dupla tárhelyért pedig további egy ezer jüant kell fizetni, ami így átszámolva 590 és 649 ezer forintos árat kapunk, ami, hát lássuk be, nem kevés.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés