Vörösbe öltözik a Vivo X Fold+

Hamarosan bemutatkozik a korábban Vivo X Fold S néven várt készülék. Kisebb hardverváltozások mellett az új modell új színt is hoz.

A DigitalChatStation információi alapján a Vivo még ebben a hónapban bemutatja az X Fold folytatását, az általa felvázolt menetrend pedig eddig helytállónak bizonyult, az iQOO Z6 sorozat is a várakozásoknak megfelelően érkezett. Nem mellesleg a korábban Vivo X Fold S néven várt készülék X Fold+ megnevezéssel már felbukkant a kínai Hírközlési Hatóság adatbázisában, illetve a Google Play által támogatott eszközök listája is jegyzi.


[+]

Mára már az AnTuTu teljesítménytesztjeit is letudta a Snapdragon 8+ Gen 1-es szettel szerelt eszköz 12 GB rendszermemóriával és 512 GB belső tárhellyel, a gyártó alelnöke pedig a Weibón fedte fel az új színvariációt, ami a fenti, képszerkesztővel készült, nem hivatalos renderen csodálható meg, tekintve, hogy a hivatalos előzetes némiképp gyenge minőségű, mellesleg a poszt is eltűnt valahová. Az X Fold+ erősebb lapkakészlettel és nagyobb töltésteljesítménnyel várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés