Moto G ellenfelet mutatott be a Huawei

Hirdetés

Új öthüvelykes készülékről rántotta le a Huawei a leplet, amelyet mindössze 180 dollárért, azaz mintegy ötvenezer forintért dob piacra kártyafüggetlenül, első körben az Egyesült Államokban. A mobiltelefon a SnapTo nevet kapta, és 144,5 x 72,4 x 8,4 milliméteres, illetve 150 grammos paraméterekkel rendelkezik.

Ilyen lesz a Huawei SnapTo
[+]

A 720p-s TFT kijelző alatt négymagos Snapdragon 400-as rendszerchip dolgozik az Adreno 305-ös IGP-vel, 1 gigabájt RAM-mal és 8 gigabájtos belső tárolóval. Az utóbbi microSD kártya behelyezésével további 32 gigabájttal is bővíthető. A készülék 802.11b/g/n-es WiFi és 4.0-s Bluetooth egységgel lett felszerelve, és a 3G-s hálózatok mellett a 4G-s frekvenciákra is fel tud kapcsolódni, Cat.4-es alapokon.

Olcsón kínál középkategóriás hardvert a Huawei SnapTo
[+]

A SnapTo 5 megapixeles hátlapi és 2 megapixeles előlapi kamerát kapott. Az előbbi autófókuszos, és ledes villanóval is meg lett támogatva. Navigáláshoz az A-GPS mellett a GPS és GLONASS műholdak jeleit is igénybe lehet venni az új Huawei mobillal, amelyet 2200 milliamperórás telep lát el energiával. A készülék első körben amerikai szolgáltatóknál lesz kapható, méghozzá április 17-től. Azt egyelőre nem tudni, hogy idővel máshol is felbukkan-e, a 180 dolláros kezdőár mindenesetre meglehetősen jól hangzik a fenti felszereltséggel.

Előzmények

  • Megérkezett a 4G-s Moto G (2014)

    A legfrissebb Motorola Moto G variáns Brazíliában mutatkozott be 4G támogatással és a tavalyi modellnél némileg nagyobb akkumulátorral.

  • Huawei Ascend Y550 - 64 bit alsóhangon

    Komoly generációváltáson esett át a Huawei friss alsó-középkategóriása: Snapdragon 410, 4G modem, 1 gigabájt RAM, 2 megapixeles előlapi kamera és Android 4.4.4 a motorháztető alatt.

  • Huawei Ascend Mate 2 4G - ultramaraton

    Kipróbáltuk a Huawei második generációs phabletjét, az Ascend Mate 2 4G-t, amely óriás kijelzővel, tabletes akkumulátor kapacitással, LTE-támogatással és középkategóriás árcédulával robbanthat.

Hirdetés