Most a Huawei Ascend P8 Lite-ról kerültek ki képek

Hirdetés

Április 15-én mutatkozik be a Huawei csúcskategóriás sorozatának legújabb tagja, az Ascend P8. A londoni eseményen azonban nem csak a várhatóan Full HD kijelzővel érkező új zászlóshajó, hanem annak középkategóriába szánt variánsa is elstartolhat, méghozzá Ascend P8 Lite néven. Most ennek a készüléknek az állítólagos renderképei kerültek fel a Twitterre.

A szóban forgó okostelefonról a TENAA adatbázisának köszönhetően annyi már kiderült, hogy várhatóan öthüvelykes, 720p-s megjelenítővel, 2 gigabájt RAM-mal, 4G támogatással és Android 5.0 Lollipopon alapuló EMUI felülettel érkezhet. Az előlapra 5, a hátlapra pedig 13 megapixeles kamera kerülhet. A TENAA mérései szerint a készülékház 143×70.6×7.7 milliméteres.

Azóta történt

  • Beharangozó videón a Huawei P8

    A kínaik újdonsága bő egy hét múlva debütál, a vállalat pedig most egy rövid kisfilmet közölt a telefonról, mely a kamera képességeiről szól.

  • Mobilarena TV: P, mint prémium

    A Huawei P8 a múlt héten mutatkozott be, és máris itt van szerkesztőségünkben, hogy élőben és élesben is bevessük, amit este hat órakor meg is teszünk.

  • Kezünkben a Huawei P8 Lite

    A P8 középkategóriás kistestvére - amely a nagyszabású londoni bemutatót kihagyta - felbukkant a Veletechen, mi pedig kipróbáltuk.

  • Valamit bemutat június 2-án a Huawei

    A New York-i eseményen elképzelhető, hogy a P8 és a P8max amerikai premierjére kerül sor, a Huawei mindenesetre titkolózik az esemény főszereplői kapcsán.

Előzmények

Hirdetés