Valamit bemutat június 2-án a Huawei

A Huawei április 15-én, Londonban leplezte le két legújabb készülékét, a Full HD-s P8-at és a gigantikus P8maxot, azóta pedig a P8 Lite is elstartolt, mégis titokzatos poszteren invitálja a sajtó képviselőit a gyártó június 2-ai, New York-i eseményére, ahol a fenti készülékek amerikai premierjére kerülhet sor.

Talán a P8 és P8max, talán valami más mutatkozik be június 2-án, New Yorkban

Az apró részletek legalábbis a fémházas, és egyébként nálunk is jól szerepelt P8 vonásait idézik meg, azonban biztosan még nem lehet kijelenteni, hogy New Yorkban az 5,2 hüvelykes okostelefon és hatalmas, 6,8 hüvelykes fivére mutatkozik be, valamiért pedig a Huawei titkolózik, úgyhogy kíváncsian várjuk, hogy tartogat-e az esemény meglepetéseket.

Előzmények

  • Kezünkben a Huawei P8 Lite

    A P8 középkategóriás kistestvére - amely a nagyszabású londoni bemutatót kihagyta - felbukkant a Veletechen, mi pedig kipróbáltuk.

  • Huawei P8 - nekik nem 8

    Erős csúcskészülékkel rukkolt elő a Huawei, amely a küllem és a kamerák tekintetében is megszorongathatja a riválisokat, ám hiba is becsúszott a gépezetbe.

  • Most a Huawei Ascend P8 Lite-ról kerültek ki képek

    Az április 15-én leleplezésre kerülő Huawei Ascend P8 mellett annak Lite verziója is bemutatkozhat. Ennek a készüléknek szivároghattak ki a renderképei.

  • Képeken látható a Huawei P8

    Ugyan a fotókon még csak egy tokban tartott készüléket lehet látni, ez a formatervről, a lefuttatott AnTuTu pedig a hardverről árulkodik.

Hirdetés