Moduláris hátlappal érkezik a Moto Z?

Az idei év legegyedibb konstrukciója alighanem a moduláris LG G5-é, amelynek az alsó káváját eltávolítva nemcsak a telephez lehet hozzáférni, hanem kamerafogantyús és audio modult is vissza lehet pattintani. Úgy tűnik, az új Lenovo/Motorola csúcskészülék vagy csúcskészülékek is modulárisak lesznek, csak éppen a hátlaphoz kapcsolódhatnak a MotoMods névre hallgató különlegességek.

A képen a tippek szerint vagy a Moto Z Style Droid Edition, vagy a Moto Z Play Droid Edition látható
A képen a tippek szerint vagy a Moto Z Style Droid Edition, vagy a Moto Z Play Droid Edition látható [+]

A fenti renderképet az @evleaks közölte, csak egyelőre azt nem tudni, hogy a Moto Z Style, vagy a Moto Z Play néven várható készülék verizonos változatáról. Az utóbbi egy amerikai szolgáltató, amely évek óta remek kapcsolatot ápol a Motorolával (és a felvásárlása óta a Lenovóval). Ezek a kiszerelések Droid Edition utótagok kaphatnak. Érdekesebb a fentinél az alábbi renderkép, amely három Moto Z hátlapi modult leplez le:

Ezek lehetnek a Moto Z moduláris hátlapjai
Ezek lehetnek a Moto Z moduláris hátlapjai [+]

A bal oldali kiegészítő állítólag egy projektort rejt, a középső egy JBL hangszórót, a jobb oldali pedig egy Hasselblad kameramodult. Az utóbbihoz látszólag dedikált exponálógomb, AF-segédfény és xenon vaku is tartozik, a lencsevédő alatt pedig alighanem újabb, a mobiltól független optika és szenzor lapul. A Lenovo/Motorola nyilván igyekezni fog minden további információt a bejelentésig visszatartani, a várakozásokat ezek a kémanyagok mindenesetre felfokozták.

Azóta történt

  • Kiszivárgott a Project Tango phablet

    A Lenovo holnap leplezi le az első forgalomba kerülő Project Tango eszközt, tippek szerint Phab 2 Pro néven.

  • Optikai zoom lehet a Moto Z ütőkártyája

    Legalábbis a most kiszivárgott teaser arról árulkodik, hogy a Lenovo sorozatának zászlóshajója egy kis csalafintasággal igencsak rendkívülit nyújthat kamerafronton.

  • Moto Z Play a TENAA-nál

    A napkoban kiszovárgott a Moto Z és a Moto Z Force gyengébb variánsának képe, most viszont megcsodálható a TENAA oldalán.

  • Hasselblad modul a Moto Z-hez

    Úgy tűnik, beigazolódik a régóta keringő pletyka, miszerint a Hasselblad nevével fémjelzett kamera modul érkezik a Moto Z-hez.

Előzmények

Hirdetés