Mobilarena TV: terítéken a Meizu MX2

Sajnálattal közöljük, hogy a mai adás elmarad, de a héten senki nem marad MobilarenaTV nélkül, a pótműsor ugyanis holnap, a szokásos időben lesz látható. Egy igazi különlegességet mutatunk be, az MX2 a Meizu jelenlegi csúcsgépe, és mint az az elődök esetében is tapasztalható volt, a gyártó nem viccel. Tesztalanyunk egy 4,4 hüvelykes képátlójú, 1280 x 800 képpontos felbontású (ez 347 ppi pixelsűrűséget jelent), melynek kerete mindössze 3,15 milliméteres. A Jelly Beant futtató masina egy négymagos, magonként 1,6 GHz órajelű processzort és 2 GB RAM-ot kapott, a felhasználói felület szerepét a Flyme 2.0 vette át.

A telefon tehát hozza a Meizutól már megszokott minőséget, az MX2 ismét egy komoly előrelépésnek tekinthető. Az adás csütörtökön (azaz január 24-én) este hatkor kezdődik majd, a kérdéseket addig is várjuk a fórumban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

  • Újabb fotókon a Meizu MX2

    Jobb minőségű fotókon is látható a Meizu Android 4.2 Jelly Bean alapokon nyugvó okostelefonja.

  • Android 4.1 Jelly Bean rendszerbemutató

    Június végén lehullt a lepel az Android 4.1 Jelly Beanről, melyet végre nekünk is volt lehetőségünk kipróbálni egy Nexus 7 fedélzetén.

  • Meizu MX - hiánycikk

    Egyik szemem sír, a másik pedig nevet: a Meizu újdonsága minden téren remekel, Magyarországon viszont csak nagyon nehezen lehet beszerezni.