Mobilarena TV: Retina kijelzős táblagép kínai módra

Manapság már erősen számolni kell a távol-keleti eszközökkel, na nem csak azért, mert számos ismert gyártó ott szerelteti össze termékeit, hanem a saját márkát képviselő kisebb cégek produktumai miatt is figyelemreméltó a Föld távolabbi pontja. Mai adásunk szintén egy messziről jött jövevényről fog szólni, ami az Onda V972 fantázianévre hallgat. Az Onda csúcsmodellje abszolút jól mutatja a kínaiak fejlődését, hiszen az átlagos külső alatt egy négymagos processzorral felvértezett Allwinner A31 chipset bújik meg, a PowerVR SGX544MP2 grafikus gyorsító mellett pedig egy 2 GB-os RAM modul csücsül. A legnagyobb hangsúly mégis az iPadekben is használt, LG által gyártott Retina IPS kijelzőre kerül, így első ránézésre igencsak jó ajánlatnak tűnik a termék.

Onda V972
[+]

Aki kíváncsi arra, hogy milyen áron kapható a táblagép, de szeretné azt is megtudni, hogy a V972 rácáfol-e a négymagos Allwinner chipsetek gyengeségéről szóló hírekre, az tartson velünk ma 18 órától, a műsorvezetői szerepkört ezúttal dr. Kind és jómagam látjuk el, a képernyőre tapadni pedig az itt található élő streamen keresztül érdemes:

  • Kapcsolódó cégek:
  • Onda

Azóta történt

Előzmények

  • Mobilarena TV: HTC One

    A mai Mobilarena TV-ben a sokak által várt HTC One fog pózolni, mely a tajvani gyártó idei csúcsgépe lesz.

  • Mobilarena TV: WayteQ xTAB-70dci

    Mai adásunkban a WayteQ xTAB-70dci táblagéppel foglalkozunk, mely az elődmodell árazását megtartva fejlődött, és végre megkapta a hőn áhított IPS panelt.

  • Mobilarena TV: terítéken a Meizu MX2

    A héten szerda helyett csütörtökön lesz Mobilarena TV, a főszereplő a Meizu MX2, mely rendesen megszorongatja a mai csúcsmodelleket.

  • Mobilarena TV: Sony Xperia Z

    Mai adásunkban a Full HD kijelzővel és négymagos processzorral szerelt, IP57 szabvánnyal rendelkező Sony Xperia Z-ről esik szó.