Mobilarena TV: Huawei Honor a házban!

Végre valahára megérkezett hozzánk a Huawei nagyágyúja: a Honor névre hallgató készüléket a bejelentése óta nagy figyelem övezi. A gyártó eddigi készülékei is többnyire jól sikerültek, elég az Ideos S7 Slimet, az X5 Prót vagy a MediaPadet említeni. A Honort már két napja gyűrjük, eddig nem sok mindenbe tudtunk belekötni.

A Huawei nem kispályázik, a készülék nagyon komoly hardveres adottságokkal rendelkezik. A lelke egy Qualcomm MSM8255T SoC, a processzor 1,4 GHz-es órajelen pörög, a RAM mennyisége pedig 512 MB. Az előlapon egy 4 hüvelykes képátlójú kijelző feszít, melynek felbontása 480 x 854 pixeles. A gépen az Android 2.3.5 verziója fut, a felhasználói felületet pedig egy saját megoldásra cserélte a gyártó, amely látványos és hasznos újításokat hoz a rendszerbe. Az adás szokás szerint délután hatkor fog kezdődni, az est házigazdái pedig Bocha és dr. Kind lesznek.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei MediaPad - premier előtt

    Honeycombbal telepített táblagép érkezett a Huaweitől, amely unibody házzal és hét hüvelykes kijelzővel van szerelve. Van olyan jó, mint az Ideos S7 Slim?

  • Huawei Honor: 1,4 GHz-es processzorral?

    Négyhüvelykes kijelzőt, HD kamerát és szélsebes processzort kaphat a Huawei mindössze 9,9 milliméteres csúcsmodellje.

  • Huawei IDEOS X5 - jó az irány

    A Huawei előre tör a középkategóriában, a mai tesztalanyunk esetében a kellemes hardveres specifikációk mellé igen jó ár társul. Új ár-érték bajnokot avatunk?