2018. január 19., péntek

Gyorskeresés

Mobilarena TV: Egy újabb tajvani vágyálom

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Műsorunk mai főszereplője a HTC Desire 728 lesz, ami manapság oly divatos, 5,5 hüvelykes kijelzővel ellátott kategóriában versenyez, méghozzá MT6753 chipsettel.

A HTC-nél lázasan készülnek az MWC utáni külön eseményre, ahol elméletileg a legújabb zászlóshajó, a One M10 mutatkozhat majd be. Hogy ez stratégiailag jó vagy inkább rossz döntés, azt majd az későbbi napvilágot látó statisztikák bizonyítják, addig viszont érdemes a középkategóriával is foglalkozni, amibe tesztalanyunk, a Desire 728 csöppent bele, méghozzá tavaly ősszel. A készülék abba a népes társaságba tartozik, ahol megannyi 5,5 hüvelykes kijelzővel szerelt mobil van már, a tajvaniak pedig úgy döntöttek, hogy HD felbontású Super-LCD2 panelt szerelnek újdonságukba.  Ennek meghajtása pedig nem nagy nehézség a Mediatek MT6753 chipset számára, plusz jó hír azt is, hogy 16 GB-os adattároló áll rendelkezésre, amin egyébként a Sense felülettel ellátott Android Lollipop rendszer is megfér.

A HTC jól szokta optimalizálni szoftverét, kérdés persze, hogy ez most is így történt-e, és hát nem szabad elmenni szó nélkül a 13 megapixeles kamera és a 2800 mAh-s akkumulátor teljesítménye mellett sem. Hogy aztán az árazás segíti-e a Desire 728 pozícióját, az a 18 órakor kezdődő adásunkból kiderül.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.