A Nexus 6P kameráját kaphatja meg a HTC One M10

A Nexus készülékek sosem a remek kameráikról voltak híresek, és a HTC One zászlóshajók fotós képességei is hagytak kívánnivalót maguk után. Aztán jött a Nexus 5X és 6P a remek Sony IMX377-es szenzorral, amely 12 megapixelével és 1,55 mikronos szenzorpixeljeivel alapból is kitűnő képeket készített, hát még ha az ember beizzított egy camera2 API-s alkalmazást, és RAW-ból feldolgozta az eredményeket, íme az utóbbi kategóriára néhány példa.

A fenti Nexus 6P képeket referenciaképpen közöltük a egy friss hírhez kapcsolódóan, a LlabTooFeR Twitter-csatorna ugyanis azt az információt közölte, hogy a „One M10” szintén a Sony IMX377 hátlapi kameraszenzort kapja meg, méghozzá hibrid (lézeres + PDAF) autófókusszal. Egyébként már az optikai képstabilizátorral felszerelt One A9 is ráfeküdt a kameratémára, ám a fenti Sony szenzor ahhoz képest is nagy ugrás lehet. Az előlapra Samsung S5K4E6 típusú, 5 megapixeles UltraPixel modul kerülhet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • „HTC One M10” előzetes érkezett

    A One M9 folytatása kihagyta az MWC-t és később mutatkozik be, de azért a kiállítás hete nem múlhatott el egy előzetes kép közzététele nélkül.

Előzmények

Hirdetés