Mobilarena TV, első adás, ma este 6-kor

Kedves Olvasók, ma este 6-tól lesz látható a Mobilarena TV első adása, élőben, Budapestről. Akárcsak a PH!TV esetében, mi is úgy fél órás műsorral készülünk, de mivel nekünk ez lesz a debütálásunk, ezért lehet ez rövidebb és hosszabb is. Az biztos, hogy minden körülmények között megpróbáljuk tartani a 6 órás kezdést.

Az első adás témája nagyjából az lesz, hogy kicsit örülünk magunknak, szokjuk a technikát, szokjuk a chat ablakot, a nézők szokják a fejünket (és a chat ablakot is, ha eddig PH!TV-t nem láttak még), aztán pedig elővillantunk egy telefont, hogy beszéljünk róla. Jelen állás szerint  a HTC Salsa már itt pihen az asztalon, s mivel erről még nem volt teszt, ezért forró a téma. Aki esetleg nem tudná: a ChaCha billentyűzet nélküli testvéréről van szó, amin dedikált Facebook gomb szolgál arra, hogy random dolgokkal bombázzuk tele üzenőfalunkat, bővebben természetesen az adásban lesz erről szó.

Nem is szaporítanám tovább a sört szót, alant figyel hamarosan a majdani adás ablaka, a megtekintéshez Silverlight kliensre lesz szükség, ami ingyenesen letölthető, megy Windows és OSX alól is. Ergo ebből a hírből lehet majd kukkantani a műsort.

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények