Mobil internet kávézók az egyetemeken

Szeptember első hetében a nyolcvanezer elsőévessel együtt több százezren kezdik el a tanévet a felsőoktatásban. A Pannon a tárgyfelvételi időszakban Mobil Internet Kávézók felállításával siet a hallgatók segítségére. A Pannon szeptember 3-7. között a Műegyetemen és a Budapesti Műszaki Főiskola Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán, szeptember 10-14. között pedig a Debreceni Egyetemen kínál ingyenes internet kapcsolatot.

Míg pár évvel ezelőtt a hallgatók kígyózó sorokban állva vívtak rituális harcot a legjobb tárgyakért, a modern kor gyermeke az internetes tárgyfelvétel során fut versenyt az idővel és a csoporttársakkal. A Pannon a tárgyfelvételi időszakot a felsőoktatási intézmények aulájában kialakított Mobil Internet Kávézók segítségével könnyíti meg.

„A Mobil Internet kávézó a tantárgyfelvétel megkönnyítésével valódi segítséget nyújt a hallgatóknak és a főiskolának egyaránt. A Pannon már korábban is hozzájárult az intézményünkben folyó magas színvonalú, gyakorlatorientált képzéshez számítógépes laboratóriumi eszközök beszerzésével” – mondta el Dr. Temesvári Zsolt, a Budapesti Műszaki Főiskola Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karának dékán helyettese. „Végzetteink közül jó néhányan ma már a Pannon munkatársai, s az ígéretes karrier útjára léptek. A Pannon tevékenysége példaértékű az oktatás támogatásában, s reméljük, hogy gyümölcsöző együttműködésünk a jövőben is folytatódik majd.”

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatói örömmel fogadták a Pannon Mobil Internet által kínált lehetőségeket. „Örülök, hogy a Kármán Kollégiumban van Mobil Internet, mert még gyorsan át tudok iratkozni olyan órákra, ahova a barátaim is járni fognak. Gondolkodom azon, hogy előfizetek a Pannon Mobil Internetre, mert például akár egy hosszú vonatúton is el tudnám intézni az egyetemi ügyeket” – mondta egy kollégista.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés