Mindennapi CMF Phone 1 információmorzsánkat add meg nékünk ma

A Carl Pei márkáira jellemző elánnal csöpögteti a CMF by Nothing az infókat a július 8-án bemutatkozó Phone 1-ről.

Hirdetés

Ahogy közeledünk a start dátumához, úgy szaporodnak a hivatalos kedvcsinálók és információmorzsák a Nothing háza táján. A cég alá tartozó CMF márka első okostelefonjával sincs ez másként, viszont a hivatalos csatornákon megjelenő marketing célú tartalmak mellett megbízható forrásból élő kép is előkerült a július 8-i bemutatóval várható CMF Phone 1-ről. A fénykép alapján a készülék a Nothing Phone (2a) AMOLED kijelzőjét öröklheti meg ránézésre szimmetrikus kávákkal, és a Nothing OS 2.6.0-s rendszerrel kerül majd piacra. Ezek közül egyik sem gond, a Nothing készülék képernyője árszinten jónak bizonyult tesztünk alatt, a márka letisztult felhasználói felülete pedig sokaknak tetszik.

Működő CMF Phone 1 látható a képen, elölről szinte megegyezik a Nothing Phone (2a)-val
Működő CMF Phone 1 látható a képen, elölről szinte megegyezik a Nothing Phone (2a)-val (forrás: GSMArena) [+]

A fotó megerősíti a MediaTek Dimensity 7300-as SoC-t, a 8 GB RAM-ot és a beépített 128 GB tárhelyet is, melyek a várhatóan százezer forint alatti árkategóriában korrektnek nevezhetők. Látható, hogy valamilyen virtuális RAM bekapcsolható lesz, a képen +2 GB-ot ír a rendszer. Az 5000 mAh-s akkumulátor standardnak mondható. A kamerák terén pedig hátul egy 50 MP-es szenzor, elöl egy 16 MP-es érzékelő várható, előbbi is a Nothing Phone (2a)-ból érkezhet.

Képek a CMF Phone 1 gyári hátlapjairólKépek a CMF Phone 1 gyári hátlapjairólKépek a CMF Phone 1 gyári hátlapjairólKépek a CMF Phone 1 gyári hátlapjairól Képek a CMF Phone 1 gyári hátlapjairól (forrás: Twitter) [+]

Költségcsökkentésként a LED csíkok elmaradnak a CMF Phone 1 hátoldaláról, viszont a hátlap cserélhető lesz, és négy színváltozatot kínál majd a márka (aztán majd idővel kiderül, hogy lesz-e annyira sikeres a készülék és a koncepció, hogy a közösség elkezdjen magának is hátlapokat tervezni). A szokásos Twitter-posztból kiderül, hogy fekete, kék, világos zöld és narancssárga színben lesznek elérhetőek a gyártói kínálatban a hátlapok.

Hirdetés

Használt Galaxy készülékeket is elkezdett értékesíteni a SES.HU

PR A SES.HU webáruház Samsung mobiltelefonok, táblagépek és azok tartozékainak forgalmazásával foglalkozik már hosszú évek óta. A repertoárjuk néhány hónapja kibővült porszívókkal, TV-kkel, audioeszközökkel – valamint használt Galaxy okostelefonokkal is.

Előzmények

Hirdetés