Mi Note 10 néven érkezhet hozzánk a Mi CC9 Pro

A német Xiaomi a világ első 108 megapixeles, ötkamerás rendszeréről beszél, ami kísértetiesen hasonlít a Mi CC9 Pro hátlapi felhozatalára. Aligha véletlenül.

A 108 megapixeles Samsung hátlapi kamerával szerelt Mi Mix Alpha már „bemutatkozott”, ám az idézőjel mindenképpen szükséges, mert a gyártás még el se kezdődött, így a piaci elsőséget simán megszerezheti a november 5-én érkező, és valószínűleg utána pár nappal már birtokba vehető Mi CC9 Pro.


[+]

Ez utóbbi öt lencsét kínál majd a hátlapon, 5x-ös optikai zoomot beleértve, de itt is a 108 megapixeles főegység játssza majd a főszerepet, amivel pár képet is közölt a márka.

A 108 megapixeles kamera főképe és abba belenagyítva
A 108 megapixeles kamera főképe és abba belenagyítva (forrás: Weibo) [+]

Maga a készülék is lebukhatott, de európai szempontból még érdekesebb, hogy a Xiaomi német Facebook oldala konkrétan a Mi Note 10 esetében beszél a világ első, ötkamerás, 108 megapixeles telefonjáról, ez alapján pedig akár egyenlőségjelet is tehetünk a két eszköz közé, hiszen errefelé a Mi CC sorozat egyébként is más nevet kap.

(forrás: Weibo) [+]

Akárhogy is: lesz a következő hetekben izgalom a Xiaomi rajongóinak körében, hiszen bármelyik pillanatban felbukkanhat az NFC-vel és állítólag Snapdragon 655-tel szerelt Redmi Note 8T is, bár van oldal, amelyik a Snapdragon 730G-t emlegeti.

Azóta történt

Hirdetés