Hirdetés

Megvan a Realme GT 2 Master Explorer Edition specifikációja

Legalábbis a TENAA adatbázisában lehet bízni az alapadatokat illetően, a részletek meg majd kiderülnek.

A Realme GT Master Edition a kategória egyik legjobb, ha nem a legjobb ajánlata volt tavaly, a Master Explorer Edition pedig még arra is rá tudott tenni egy lapáttal. Idén is lesz indokolatlanul hosszú nevű edisön, GT 2 Master Explorer Edition címszó alatt, a kínai Hírközlési Hatóság pedig már regisztrálta is a Snapdragon 8+ Gen 1 szettel érkező eszközt.

[A borítóképen a Realme GT Master Explorer Edition látható]

161,3 x 74,3 x 8,2 milliméteres készülékbe 6,7 hüvelykes, 120 Hz képfrissítésű, FHD+ felbontású AMOLED panel kerül ujjlenyomat-olvasóval és 16 megapixeles szelfikamerával. A hátlapi rendszerben marad az 50 megapixeles főkamera (vélhetően optikaiképstabilizálással), az ultraszéles viszont szintén 50 megapixeles szenzorra válthat, a felesleges harmadik pedig egy 2 megapixeles egység lesz.

Operatív memóriából 6, 8 vagy 12 GB kerül a rendszerbe, tárhelyből pedig 128, 256 vagy 512 GB-osat lehet választani. A töltésteljesítménnyel együtt kivételesen az akkumulátorkapacitás is nő: a Master Explorer Edition 5000 mAh-s telepét 100 wattal lehet majd tölteni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés