Bőrkötésben érkezett a Realme GT 2 Master Explorer Edition

A vonzó specifikációt pedig az LPDDR5X rendszermemória és a gamer funkciók erősíti.

A Realme GT Master szériától megszoktuk a különleges dizájnt, ez most sincs másként. A fehér és a fekete üveg burkolatú verzió mellett egy bőrkötésű változat is bemutatkozott, egyedi, meglehetősen markáns fém kerettel és szegecselésre emlékeztető sarokmegoldásokkal.


[+]

Technológiailag viszont nyilván izgalmasabb a LPDDR5X RAM, ami 20%-kal alacsonyabb fogyasztást és 8.5 Gbps-os sebességet ígér, szemben az előző generáció 6,4 Gbps-os maximumával. A 14 nanométeres memóriaegységgel akár 64 GB rendszermemóriát is integrálhatnak a gyártók, potenciálisan új frontot nyitva a számháborúban.


[+]

Az új generációs operatív memóriához a legerősebb elérhető androidos platform jár, természetesen a Snapdragon 8+ Gen 1 formájában, amit 8 vagy 12 GB RAM és 128 vagy 256 GB UFS 3.1-es belső tárhely kísér. Adatkommunikáció terén adott az 5G, a WiFi 6, az NFC, és az SBC, AAC, APTX, APTX HD, LDAC és LHDC kodektámogatással felvértezett 5.2-es Bluetooth. A sztereó hangszórók Dolby Atmos támogatással  és Hi-Res minősítéssel rendelkeznek.


[+]

Bár ránézésre nem látszik, a készülék érintésérzékeny, rejtett ravaszokat is kapott, amelyek a keret jobb oldalán bővítik a beviteli lehetőségek sorát. A 6,7 hüvelykes 120 Hz-es, 10-bites, FHD+ felbontású HDR10+ AMOLED panel is hozzátesz a játékélményhez, ahogy az új generációs, X7-es dedikált grafikus meghajtó, a hűtésről pedig kettős folyadékhűtőrendszer gondoskodik.


[+]

A kamerarendszer fő eleme az 50 megapixeles Sony IMX766 szenzor optikai képstabilizálással, ezt egészíti ki egy 150 fokos látószögű, szintén 50 megapixeles ultraszéles egység és egy 2 megapixeles, úgynevezett mikroszkóp kamera, ami negyvenszeres nagyítással és az ehhez fejlesztett szoftverrel a bőr állapotát és nedvességtartalmát is hajlandó felmérni. Állítólag.


[+]

Az akkumulátortechnológia is újszerű, a 100 wattos gyorstöltést gallium-nitrid (GaN) alapú töltőfej és 5000 mAh-s telep biztosítja, ami 25 perces teljes töltési időt ígér. A szilíciumhoz képest a gallium-nitrid tranzisztortechnológia kisebb ellenállás mellett nagyobb hatékonyságot mutat, nagyobb áramerősséget tolerál és jobb hőtulajdonságokkal rendelkezik. A nagy teljesítményű GaN adapter nem mellesleg jár a készülékhez.


[+]

A Realme GT Master Explorer Edition egyelőre Kínában lesz elérhető július 19-től, kétféle memóriakonfigurációban, amelyekért 214 ezer (8/128 GB) vagy 245 ezer forintnak (12/256 GB) megfelelő jüant kell majd fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés